Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

(CERN) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!



www.atheatignosi.gr
Ο Large Hadron Collider ( ο μεγάλος επιταχυντής ανδρονίων)
θα απενεργοποιηθεί εώς το τέλος του έτους για να υποβληθεί σε μια σημαντική αναβάθμιση. Οι επιστήμονες ελπίζουν να έχουν πετύχει έναν από τους βασικούς στόχους του μηχανήματος που αποδεικνύουν την ύπαρξη του λεγόμενου "σωματίδιου του Θεού".


Ο Rolf-Dieter Heuer, είπε: «Αν ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων συνεχίσει να εργάζεται Γνωρίζω ότι θα έχουμε αρκετές συγκρούσεις να παράγουν αρκετά σήματα για την αναγνώριση του μποζονίου Higgs"
Ο Rolf-Dieter Heuer, διευθυντής του CERN, είπε οτι ο LHC μέχρι το τέλος του έτους θα είμαστε βέβαιοι να πούμε αν το μποζόνιο Higgs, το σωματίδιο που είναι υπεύθυνο για την παροχή μάζας στο σύμπαν, υπάρχει.
Το θεωρητικό σωματίδιο, με το παρατσούκλι σωματίδιο του Θεού, λόγω του κεντρικού ρόλου που έχει στη σύγχρονη φυσική εξήγηση, δεν έχει ποτέ εντοπιστεί, και οι επιστήμονες έχουν εργαστεί δεκαετίες για να αποδείξουν την ύπαρξή του.
Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι οι υψηλές ενεργειακές συγκρούσεις σωματιδίων στην 17 μιλίων υπόγεια σήραγγα του CERN τελικά θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μπορέσουν να εντοπίσουν το άπιαστο μποζόνιο Higgs.

Ο Δρ Heuer, μιλώντας στο Φεστιβάλ Hay, είπε οτι ο LHC έχει προγραμματιστεί να κλείσει στο τέλος του τρέχοντος έτους μέχρι και δύο έτη, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις αναβαθμίσεις που θα αυξήσουν τη δύναμή του και θα του επιτρέψει να συνεχίσει με περισσότερα πειράματα .
Για πρώτη φορά, ο LHC θα ανοίξει για το κοινό, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν μέσα από την υπόγεια σήραγγα που διασχίζεται από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα. 

Μόλις η ύπαρξη του μποζονίου Higgs γίνει  γνωστή, θα υπάρξουν περαιτέρω εργασίες για να αποδείξουν τις ιδιότητές του και να κατανοήσουν την προέλευση του σύμπαντος.
Θα ξέρουμε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αν υπάρχει ή αν είναι ανύπαρκτο. Αυτό θα ήταν μια τεράστια ανακάλυψη, ότι μετά από 50 χρόνια είμαστε σε θέση να περιγράψουμε το ορατό σύμπαν.

"Θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στη γνώση μας για τον φυσικό κόσμο. Θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη δημιουργία του σύμπαντος."
Ο Δρ Heuer δήλωσε ότι η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs θα βοηθήσει επίσης τις έρευνες σε αυτό το ευρύτερο σύμπαν. Το ορατό σύμπαν αποτελεί μόνο το 5 τοις εκατό και το υπόλοιπο είναι «σκοτεινή ενέργεια» και «σκοτεινή ύλη». 
Είπε ότι ήταν αδύνατο να φανταστεί κανείς σε αυτό το στάδιο πώς η γνώση των σωματιδίων θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε πρακτικές εφαρμογές, αλλά επεσήμανε τα προηγούμενα ευρήματα έχουν οδηγήσει σε εξελίξεις στην ιατρική και στο διαδίκτυο.
Η αναζήτηση για το σωματίδιο του Θεού έχει αποδειχθεί αμφιλεγόμενη. Οι επικριτές φοβούνται το Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων οτι θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τεράστια μαύρη τρύπα που θα "καταπιεί τη Γη».
Θρησκευτικές ομάδες έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση την αναζήτηση για ένα σωματίδιο με την προέλευση του σύμπαντος.

Ο Δρ Heuer παραδέχθηκε ότι «μικρο μαύρες τρύπες» μπορεί να δημιουργηθούν στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων, αλλά επιμένει οτι αυτό είναι ασφαλές, δεδομένου ότι θα διασπώνται σχεδόν αμέσως.
www.atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger