Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ - ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΤΣΕΧ


gkrizoi_lykoi
liako.
Με αφορμή την γαλάζια σημαία με τον λύκο που κρέμεται πίσω από πολλούς Τούρκους ομιλητές σας ξαναδίνουμε ένα παλιό μας άρθρο, από το 2010, αφού πρώτα σας δείξουμε τον αρχηγό της σωβινιστικής τουρκικής οργάνωσης των γκρίζων λύκων να κάνει με τα δάχτυλά του το σύμβολο των λυκανθρώπων Μαλτσέχ, ο ηγέτης των οποίων, ο Βελιάλ,  αποτελεί και τον ουσιαστικό πλανητάρχη, διοικώνταε τον πλανήτη από την υπόγεια Λευκή Πολιτεία, που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν, με τα τσιράκια του πού αλλού, στον Λευκό Οίκο. Όλο συμπτώσεις είμαστε.
Το σημείο που κάνει με τα δάχτυλα πολλοί νομίζουν ότι είναι σατανιστικό, αλλά κάνουν λάθος, αναπαριστά το κεφάλι λύκου και είναι το σύμβολο των κυνοκεφάλων Μαλτσέχ, που διοικούν την Λευκή Αδελφότητα. Κι άλλη σύμπτωση.
Διαβάστε το άρθρο του 2010
Επειδή το σύμβολο της ημισελήνου, που κάποιοι και περιμένουμε να μάθουμε ποιοί, έβαλαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης προκάλεσε πολλά σχόλια και ακόμη περισσότερες αντιδράσεις, γιατί με την φασαρία που έγινε με τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ, έγινε πολύς ντόρος, επιθυμούμε να δώσουμε μερικά στοιχεία ιστορίας αληθινής και όχι "συνωστισμένης".
pho-09jul13-169474
1. Μία από τις αρχαιότερες φυλές του πλανήτη, είναι οι Γιουγκούρ Τούρκοι. Τόπος καταγωγής τους, η δυτική πλευρά της ερήμου Τάκλα Μακάν, που βρίσκεται στην βόρεια Κίνα, κάτω από την σημερινή Μογγολία. Η ιστορία των Γιουγκούρ, πάει πολύ πίσω από το 3000 π.Χ. Είχαν εξαπλωθεί σε όλη σχεδόν την σημερινή Μογγολία και περί το 3000 π.Χ. πολέμησαν εναντίον του Διονύσου στις μάχες της Τάκλα Μακάν. Η φυλή τους αποτελείται από Μογγόλους, αλλά και από ξανθούς γαλανομάτηδες της στέπας της κεντρικής Ασίας.
2. Αμέσως μετά τον Χριστό, η Λευκή Αδελφότητα, τους οδήγησε στην μεγαλύτερη αποστολή που είχαν αναλάβει ποτέ. Δημιούργησαν το ανατολικό Χαγανάτο, στην Μογγολία και στην Κίνα, και το δυτικό Χαγανάτο στην περιοχή της Κασπίας.
w-uy-empire1
3. Το δυτικό Χαγανάτο, χωρίστηκε στα δύο. Σε αυτούς που κινήθηκαν νότια και σταδιακά κατέλυσαν την Βυζαντινή αυτοκρατορία, και σε αυτούς που ονομάστηκαν Χαζάροι και δημιούργησαν το βασίλειο της Κασπίας.
4. Οι Χαζάροι, που ήτανε αρκετά εκατομμύρια,  έγιναν κατ΄ εντολή του βασιλιά τους όλοι Εβραίοι στο θρήσκευμα, πριν από χίλια περίπου χρόνια, χωρίς όμως καθώς καταλαβαίνετε να είναι Εβραίοι στην καταγωγή. Τώρα θα μου πείτε, γιατί έγιναν Ιουδαίοι; (Διαβάστε "Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας, τριλογία 13-14-15 που θα κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες και θα τα μάθετε όλα).
5. Οι Χαζαροτουρκοεβραίοι, διασκορπίστηκαν στην ανατολική Ευρώπη και δήλωναν παντού Εβραίοι, χωρίς να είναι. Μιλάμε για το 90% των σημερινών Εβραίων σε όλο τον πλανήτη, αφού μετά μαζικά μετανάστευσαν στην Αμερική και στην Δυτική Ευρώπη και την Μεσόγειο. Πολλοί τους ονόμασαν η 13η φυλή του Ισραήλ και οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται Ασκεναζί.
1232582737
6. Το σύμβολο των Γιουγκούρ ανέκαθεν, ήταν οι λύκοι, από τους παλιούς αφέντες τους τους κυνοκέφαλους Μαλτσέχ και βεβαίως η ημισέληνος, σύμβολο της μεγάλης "δέσποινας" του Θιβέτ Λίλιθ.
7. Σήμερα οι Γιουγκούρ της Τάκλα Μακάν στην Κίνα κάνουν συχνά εξεγέρσεις και έχουν την στήριξη του "παντουρκιστή" υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας Νταβούτογλου, που θέλει τουρκικό κράτος από τον ειρηνικό ως την Μεσόγειο, και γι΄ αυτό οι Αμερικάνοι τον χαρακτήρισαν "επικίνδυνο", όπως είδαμε στο wikileaks. Συχνά στις εξεγέρσεις τους υπάρχουν νεκροί και γι΄ αυτό υπάρχουν πολλά διπλωματικά επεισόδια μεταξύ Κίνας και Τουρκίας, με διαμαρτυρίες στη Χάγη κτλ.

uyghur_demo2_dh_5july10
8, Η σημαία των Γιουγκούρ, είναι σαν την τουρκική, αλλά γαλάζια.
9. Η ημισέληνος δεν είναι βυζαντινό σύμβολο όπως ισχυρίστηκαν λανθασμένα κάποιοι, αλλά σύμβολο της Λίλιθ, που στην αρχαία ελληνική μυθιστορία αναφέρεται και σαν Λάμια ή Εκάτη, που έβγαινε έξω μόνο τα βράδια που ήταν εντελώς σκοτεινά ή όταν η σελήνη ήταν νέα και δεν φώτιζε πολύ. Για το λόγο αυτό η ημισέληνος έγινε το σύμβολό της.
10. Γενικά και οι τρεις αδελφότητες του σκότους, και η Λευκή και η Μαύρη και αυτή της Αλήθειας, δηλαδή της Λίλιθ, έχουν σαν σύμβολο την ημισέληνο, που λόγω των Τούρκων έγινε γενικά ένα μουσουλμανικό σύμβολο.
Για τους παραπάνω λόγους, καλείται ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, να κατεβάσει αυτό το περίεργο σύμβολο από την παραλία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην θεωρούμε ότι κάποιος το έβαλε επίτηδες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger