Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ



Πηγή Αθέατη γνώση:Yeti, Bigfoot, Sasquatch και Yowie είναι τα ονόματα απο γιγαντιαία πλάσματα των οποίων η ύπαρξη είναι αβέβαιη και συχνά συζητείται ευρέως.

Κρυπτοζωολογιστές έχουν από καιρό παραπονεθεί ότι η έρευνά τους δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από την πλειοψηφία των επιστημόνων. Αυτό θα αλλάξει τώρα. Μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία έχουν ξεκινήσει ένα νέο έργο που θα πρέπει να αποδειχθεί κατά πόσον υπάρχουν αυτά τα πλάσματα.
Το έργο ονομάζεται  Oxford-Lausanne Collateral Hominid Project και ξεκίνησε το Μάιο του τρέχοντος έτους.
Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ήταν σε θέση να παράσχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο αυτών των γιγαντιαίων μυστικιστικών πλασμάτων, που είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί.




Οι συνεργάτες της έρευνας ζήτησαν από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να υποβάλουν δείγματα πριν από τον Σεπτέμβριο, μαζί με τις θεωρίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι.
Αργότερα προτίθενται να χρησιμοποιήσουν barcoding DNA για να ελέγξουν κάθε δείγμα.
Η ομάδα θα εστιάσει κυρίως σε δείγματα τριχών που θεωρούνται ως τα πιο συχνά που παρουσιάζονται ώς φυσικές αποδείξεις για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους .
"Μέχρι πρίν δύο χρόνια, χρειαζόταν αρκετό βιολογικό υλικό ... και συχνά τα αποτελέσματα ήταν ασαφή», δήλωσε ο Σάικς. "Τώρα, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα μικρό δείγμα από μαλλιά."


Η πρώτη αναφορά ήταν για κάποιο παράξενο πλάσμα που ζεί στα Ιμαλάια, και χρονολογείται από το 1832, όταν ο ορειβάτης BH Hodgson απο το Νεπάλ είδε έναν ψηλό θηρίο που καλύπτόταν στο σκοτάδι και με μαλλιά στα δύο πόδια.
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger