Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΡΥΔΕΛΑΙΟ: 13 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πηγή Αθέατη γνώση: Αν και το λάδι καρύδας βρίσκεται στα απορρίματα μιας μεγάλης διαστρέβλωσης κατά τα τελευταία χρόνια, σπάνια παίρνει την εκτίμηση που του αξίζει πραγματικά. Δεν είναι απλά ένα "καλο" κορεσμένο λίπος, ελαίου καρύδας και ένα εξαιρετικό μέσο θεραπείας.



Μερικά παραδείγματα του «καλού» κορεσμένου λίπους περιλαμβάνουν
  • Καύση λίπους: Ειρωνικό, έτσι δεν είναι; Ένα κορεσμένο λίπος το οποίο μπορεί να επιταχύνει την απώλεια λίπους midsection (το πιο επικίνδυνη είδος). Λοιπόν, υπάρχουν τώρα δύο βάσιμες μελέτες σε ανθρώπους που δείχνουν ότι μόνο δύο κουταλιές της σούπας την ημέρα (30 ml), τόσο στους άνδρες όσο και τις γυναίκες, είναι ικανές να μείωσουν το λίπος της κοιλιάς μέσα σε 1-3 μήνες.

  • Εγκέφαλος-Ενίσχυση: Μια διάσημη πλέον μελέτη, που δημοσιεύτηκε το 2006 στο περιοδικό Νευροβιολογία της Γήρανσης, έδειξε ότι η χορήγηση σε τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (πιο άφθονα βρέθηκαν σε λάδι καρύδας) σε 20 ασθενείς με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, οδήγησε σε σημαντικές αυξήσεις σε κετονικά σώματα (εντός μόνο 90 λεπτών μετά την αγωγή) που συνδέεται με μετρήσιμη γνωστική βελτίωση σε εκείνα με τη λιγότερο σοβαρή γνωστική δυσλειτουργία.

  • Καθαρισμός ψείρες:.  Όταν συνδυάζεται με τον ψεκασμό γλυκάνισου το λάδι καρύδας βρέθηκε να είναι ανώτερο της περμεθρίνης του εντομοκτόνου (0,43%)
  • Θεραπεία σε πληγές: Η καρύδα έχει χρησιμοποιηθεί για την επούλωση πληγών από αμνημονεύτων χρόνων. Τρεις από τις προσδιορισμένους μηχανισμούς πίσω από αυτές τις επιδράσεις επούλωσης είναι  να βελτιώσει την αντιοξειδωτική ενζυμική δραστηριότητα, και να υποκινήσει το υψηλότερο κολλαγόνο διασυνδέοντας μέσα στον ιστό που επισκευάζεται. Το λάδι καρύδας έχει ακόμη αποδειχθεί ότι έχει λειτουργήσει συνεργικά με παραδοσιακές θεραπείες, όπως ο άργυρος sulphadizine, για να επιταχύνει την αποκατάσταση πληγών εγκαυμάτων.
  • Εναλλακτική λύση : Το λάδι καρύδας έχει αποδειχθεί ότι έχει αντι-φλεγμονώδη, αναλγητικές και αντιπυρετικές ιδιότητες.
  • Δραστηριότητα αντι-ελκών: Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, το γάλα καρύδων (που περιλαμβάνεται στο τμήμα ελαίου καρύδων), έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το συμβατικό φάρμακο sucralfate που είναι-συνδεμένο με τον αντιελκοτικό παράγοντα.
  • Anti-Μυκητιασικές: Το 2004, 52 στελέχη του είδους Candida  εκτέθηκαν σε λάδι καρύδας. Η πιο διαβόητη μορφή, Candida albicans, βρέθηκε να έχει την υψηλότερη ευαισθησία. Ερευνητές παρατήρησαν: «ότι το λάδι καρύδας θα πρέπει να χρησιμοποιείται στη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων λαμβάνοντας υπόψη των αναδυόμενων ανθεκτικών σε φάρμακο είδη Candida."
  • Ενισχυτής τεστοστερόνης : Το έλαιο καρύδας βρέθηκε ότι μειώνει το οξειδωτικό στρες στους όρχεις των αρουραίων, με αποτέλεσμα τα σημαντικά υψηλότερα επίπεδα της τεστοστερόνης.
  • Μείωση του πρησμένου προστάτη: Το κοκοφοινικέλαιο έχει βρεθεί να μειώνει την τεστοστερόνη επαγόμενη της καλοήθους ανάπτυξης του προστάτη σε αρουραίους.
  • Βελτίωση των λιπιδίων αίματος: Το λάδι καρύδας βελτιώνει την LDL: αναλογία HDL στο αίμα από εκείνους που το καταναλώνουν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το αποτέλεσμα, το λάδι καρύδας μπορεί να απομακρύνει την ύπαρξη απο «το κορεσμένο λίπος που φράζει τις αρτηρίες.
  • Λιποδιαλυτή θρεπτική απορρόφηση :. Το λάδι καρύδας πρόσφατα βρέθηκε να είναι ανώτερο από του "κνήκου" στην ενίσχυση της απορρόφησης καρωτινοειδούς ντοματών
  • Υγεία των οστών: Το λάδι καρύδας έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το οξειδωτικό στρες μέσα στα οστά, το οποίο μπορεί να αποτρέψει δομικές βλάβες σε οστεοπορωτικό οστό.[Σημείωση: Η οστεοπόρωση είναι ένας μύθος , όπως προς το παρόν καθορίζεται από το αποτέλεσμα]
  • Αντηλιακό: Το λάδι καρύδας έχει αποδειχθεί να μπλοκάρει τις ακτίνες UV κατά 30%.Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι καλό, στο βαθμό που οι ακτίνες UVA είναι επιζήμιες για το δέρμα, ενώ οι ακτίνες UVB είναι ιδιαίτερα επωφελής (όταν η έκθεση είναι μέτρια).

Βέβαια, όταν μιλάμε για το λάδι καρύδας, αναφέρουμε ένα μέρος του εκπληκτικού κοκκοφοίνικα. Κάθε στοιχείο, συμπεριλαμβανομένων των ινών κύτους καρύδας , την πρωτεΐνη καρύδας και το νερό καρύδας
 έχουν επιβεβαιωθεί πειραματικά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger