Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΠΤΗΝΟΜΟΡΦΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ

Πηγή Αθέατη γνώση: Οι δύο κηφήνες που συλλαμβάνονται στο Ιράκ (αριστερά) και Πακιστάν (δεξιά) 


Το αρκετά παράξενο άοπλο πουλί κηφήνας που ανακτήθηκε από τις πακιστανικές δυνάμεις τον Αύγουστο του 2011  προφανώς όχι μόνο πέταξε πέρα από το Πακιστάν, αλλά επίσης επισημάνθηκε και από τους Ιρακινούς αντάρτες, τουλάχιστον δύο χρόνια πριν κάνει το δρόμο του προς το Πακιστάν.
Θα μπορούσε κανείς  να βγάλει βιαστικά το συμπέρασμα ότι ο κηφήνας ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες δεδομένου ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό σε δραστηριότητες μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν - το οποίο πακιστανικό κοινοβούλιο έχει ομόφωνα δηλώσει ότι πρέπει να σταματήσει.
Εμφανίζεται επίσης να είναι παρόμοιο με μερικά από τα προγράμματα κηφήνων που κλίνουν προς τα σχέδια που επηρεάζονται από τα πουλιά και τα έντομα.   
Η προέλευση του κηφήνα τυλίγεται σε ένα πέπλο μυστηρίου δεδομένου ότι κανένα έθνος δεν θα αναλάβει την ευθύνη για τη συσκευή η οποία έχει «ασημένια φτερά.

Οι διαστάσεις των δύο κηφήνων είναι παρόμοιες και τα σχέδια μοιάζουν μεταξύ τους.
Ενώ το βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν νέες τεχνικές πληροφορίες του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, φαίνεται ότι οι κηφήνες στο Ιράκ και το Πακιστάν είναι στενά συνδεδεμένοι.  

Και οι δύο έχουν ένα σχέδιο που βασίζεται σε φτερά, ένα τραπεζοειδές φτερό ουράς και μια σφαιρική κάμερα τοποθετημένη στην κοιλιά του πουλιού. 
Εντούτοις, ο κηφήνας που ανακτάται στο Πακιστάν έχει ένα ουραίο πτερύγιο στο κάτω μέρος του οπίσθιου φτερού  που απο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Ιράκ λείπει. Και η έκδοση που βρίσκεται στο Ιράκ έχει ένα πιό θαμπό χρώμα από τον αντανακλαστικό ασημένιο κηφήνα στο Πακιστάν. 

«Το γεγονός ότι πιθανώς ήδη πετούσε στο Ιράκ δύο χρόνια πρίν συντρίβει στο Πακιστάν, αποδεικνύει ότι το πτηνόμορφο UAV δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά ένας μικρός κατάσκοπος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger