Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΡΥΖΙΟΥ;



Πηγή Αθέατη γνώση: Αυτή η μνημειακή συστροφή φαίνεται τόσο εύλογη και ικανοποιητική ενός πιθανού τέλους στη ζωή του Ιησού όσο οποιαδήποτε.Το BBC ερευνά:
Ένας ιαπωνικός μύθος ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς διέφυγε απο την Ιερουσαλήμ και πήγε στο Αομόρι της Ιαπωνίας, όπου εκεί έγινε ένας αγρότης ρυζιού. Οι Χριστιανοί λένε ότι αυτή η ιστορία είναι ανοησίες. Ωστόσο, υπάρχει ένα μνημείο γνωστό ως τάφος του Χριστού όπου προσελκύει περίεργους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Για να φτάσεις στον τάφο του Χριστού ή "Kristo no Haka" όπως είναι γνωστός σε τοπικό επίπεδο, θα πρέπει να περάσεις στη βόρεια επαρχία της Ιαπωνίας, ένα μέρος απο ορυζώνες και οπωρώνες μηλιάς. Η ιστορία ξεκινάει μετά την διαδρομή του απο την Ιερουσαλήμ, ο Ιησούς πέρασε απο όλη τη Ρωσία και τη Σιβηρία προς το Αομόρι στο βόρειο άκρο της Ιαπωνίας, όπου έγινε ένας αγρότης ρυζιού παντρεύτηκε εκεί έκανε οικογένεια, και πέθανε ειρηνικά σε ηλικία 114.
Στα μισά του δρόμου μέχρι ένα απομακρυσμένο βουνό που περιβάλλεται από ένα άλσος από μπαμπού, βρίσκεται ένα ανάχωμα άγονης γης με ένα μεγάλο ξύλινο σταυρό. Σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο, ο Ιησούς δεν πέθανε στο Γολγοθά. Τη θέση του λήφθηκε από έναν από τους αδελφούς του, οι οποίοι για κάποιο λόγο έχουν τώρα ταφεί στο πλευρό του στην Ιαπωνία.
Ο μύθος του Ιησού ως αγρότης ρυζιού, άρχισε στη δεκαετία του '30 μετά την ανακάλυψη απο αρχαία εβραϊκά έγγραφα απαριθμώντας τη ζωή και το θάνατο του Ιησού στην Ιαπωνία. Εκείνα τα έγγραφα μυστιριωδώς έχουν εξαφανιστεί και ο τάφος δεν έχει ανασκαφθεί ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger