Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΚΟ ΨΩΜΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ LSD ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ CIA ΤΟ 1951


Γαλλικό ψωμί εμπλουτίστηκε με LSD σε πείραμα της CIA

Πηγή AtheatiGnoSi
Το 1951, ένα ήσυχο, γραφικό χωριό στη νότια Γαλλία, ξαφνικά και μυστηριωδώς χτυπήθηκε απο μαζική παράνοια και παραισθήσεις. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και δεκάδες κλείστηκαν σε άσυλα και εκατοντάδες είχαν προσβληθεί. 

Για δεκαετίες, θεωρήθηκε ότι το τοπικό ψωμί είχε ακούσια δηλητηριαστεί με μια ψυχεδελική μούχλα. Τώρα, όμως, ένας Αμερικανός ερευνητής δημοσιογράφος ανακάλυψε στοιχεία που δείχνουν ότι η CIA είχε χρησιμοποιήσει το τοπικό φαγητό με το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του νου στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου. 


Το μυστήριο εξακολουθεί να στοιχειώνει τους κατοίκους του Pont-Saint-Esprit, στο Gard, νοτιοανατολικά της Γαλλίας . 


Στις 16 Αύγ 1951, οι κάτοικοι άρχισαν ξαφνικά να βασανίζονται με φοβερές ψευδαισθήσεις, τρομακτικά τέρατα και φωτιές. 

Ένας άντρας προσπάθησε να πνιγεί, ουρλιάζοντας ότι η κοιλιά του είχε φαγωθείν από τα φίδια. Ένα 11χρονο προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του.Ένας άλλος άνδρας φώναξε: "Είμαι ένα αεροπλάνο", πριν από το άλμα από το δεύτερο όροφο ενός παραθύρου, σπάζοντας τα πόδια του.Ένας άλλος είδε την καρδιά του να φεύγει από τα πόδια του και παρακάλεσε έναν γιατρό για να την τοποθετήσει πίσω. Πολλοί άλλοι μεταφέρθηκαν στο τοπικό άσυλο.

Το περιοδικό Time έγραψε τότε: «Μεταξύ αυτών που επλήγησαν, είχαν πάθει το παραλήρημα του τριαντάφυλλου:. Ασθενείς στα κρεβάτια τους, ουρλιάζοντας ότι κόκκινα λουλούδια ανθίζουν από το σώμα τους, και ότι το κεφάλι τους είχε μετατραπεί σε λιωμένο μόλυβδο" 

Τελικά, διαπιστώθηκε ότι ο πιο γνωστός τοπικός αρτοποιός είχε μολύνει άθελά του το αλεύρι με μύκητες, μούχλα ένα παραισθησιογόνο που μολύνει το σιτάρι σίκαλης. Μια άλλη θεωρία ήταν ότι το ψωμί είχε δηλητηριαστεί με οργανικό υδράργυρο. 

Ωστόσο, η HP Albarelli Jr, μια ερευνητική δημοσιογράφος, υποστηρίζει ότι η έκρηξη προήλθε από ένα συγκαλυμμένο πείραμα που κατευθύνεται από τη CIA και άκρως απόρρητο απο το Ειδικό Τμήμα του Αμερικανικού Στρατού Επιχειρήσεων (SOD) στο Φορτ Detrick, του Μέριλαντ. 
AtheatiGnoSi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger