Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ



Πηγή και μετάφραση κειμένου atheatignosi
Τα σύγχρονα παιδιά δηλητηριάζονται όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη σε 1 στα 88 παιδιά κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία "επιδημίας". Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια απο το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί μια ιστορία συγκάλυψης για να προστατεύσει τα εταιρικά συμφέροντα των πραγματικών ενόχων: Οι ιατρικές επιχειρήσεις που δηλητηριάζουν τα παιδιά με σκοπό το κέρδος, (βλ. παρακάτω) δεν είναι μόνο οι ιατρικές εταιρείες:. Δηλητηριάζουν επίσης και με άλλους δόλιους τρόπους που καταστέλλουν την ελεύθερη σκέψη, την επίθεση την καλή υγεία και τη συντριβή της ψυχής των παιδιών. Εδώ είναι μια λίστα με τους δέκα χειρότερους τρόπους με τους οποίους τα παιδιά μας δηλητηριάζονται.

# 1) Πολλαπλοί εμβολιασμοί που εγχέουν τον υδράργυρο, αλουμίνιο, MSG και φορμαλδεΰδη σε παιδιά
Αναγνωρίζεται ανοιχτά το γεγονός ότι τα σημερινά εμβόλια που δίνονται στα παιδιά χορηγούνται σκόπιμα με υδράργυρο, αργίλιο, MSG και φορμαλδεΰδη , τα οποία παράλογα εγχέονται στο σώμα των βρεφών και των παιδιών. Αυτό είναι ανοιχτά αποδεκτό από το ίδιο το CDC , το οποίο έχει αναδειχθεί ως μια εγκληματική ομάδα προώθησης για τη βιομηχανία εμβολίων. Αντί να προσπαθούν να καθορίσουν γιατί τα εμβόλια προκαλούν σε τέτοιο βαθμό τον αυτισμό, το CDC προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία , καθυστερήσει τις ακροάσεις, για να προστατεύσει την ποινικά-χρησιμοποιημένη βιομηχανία εμβολίων όπου σχεδόν κάθε εν ενεργεία κατασκευαστής εμβολίων σήμερα έχει βρεθεί ένοχος πολλαπλάσιων εγκλημάτων κακουργήματος.

# 2) Τα σφραγίσματα υδραργύρου
Εκπληκτικά, οι οδοντίατροι στις ΗΠΑ συνεχίζουν να γεμίζουν το στόμα των παιδιών με το τοξικότερο βαρύ μέταλλο που είναι γνωστό στον άνθρωπο. Ο Υδράργυρος. Δεν τον αποκαλούν υδράργυρο, φυσικά, γιατί αυτό θα έθετε πάρα πολλές ερωτήσεις. Αντ 'αυτού, τα αποκαλούν "σφραγίσματα αμαλγάματος." Αλλά το  Νο. 1 συστατικό σε αυτές τις γεμίσεις είναι, φυσικά, το βαρύ μέταλλο υδράργυρος .

# 3) σχολικά γεύματα που χρησιμοποιούν τοξικά συστατικά επεξεργασμένων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου το νιτρώδες νάτριο

Τα σχολικά γεύματα συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα παιδιά μας με ένα τοξικό κοκτέιλ χημικών προσθέτων τροφίμων, μερικώς υδρογονωμένα έλαια, χημικά συντηρητικά και άλλα ακόμη που προκαλούν τον καρκίνο-όπως το νιτρώδες νάτριο. Το νιτρώδες νάτριο προκαλεί καρκίνο του παγκρέατος, του παχέος εντέρου και όγκους του εγκεφάλου στα παιδιά .Προστίθεται κι αυτό σκόπιμα για χοτ ντογκ, λουκάνικα, μπέικον, πεπερόνι, και σχεδόν όλα τα επεξεργασμένα κρέατα. Ένα έθνος που τρώει νιτρώδες νάτριο σε τακτική βάση επόμενο είναι να φτάσουν στα ύψη τα ποσοστά του καρκίνου. Εκτός από το νιτρώδες νάτριο, τα σχολικά γεύματα επίσης είναι γεμάτα με ΓΤΟ που γνωρίζουμε σήμερα ότι προκαλούν τεράστια καρκινικούς όγκους σε ζώα . Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, το οποίο βρίσκεται ήδη στο ίδιο κρεβάτι με τη Monsanto στη ρυθμιστική πλευρά, αγοράζει επίσης μάζες γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, που χρησιμοποιούνται σε προγράμματα γευμάτων στα σχολεία.

# 4) Η τηλεόραση που προγραμματίζει τον εγκέφαλο των παιδιών με δηλητηριώδη μηνύματα υλισμού και ανεπάρκειας

Η τηλεόραση εφευρέθηκε ως τρόπος να εκπαιδεύει και να τονώνει τη διάθεση του πληθυσμού, όμως έχει εξουσιαστεί από τα εμπορικά συμφέροντα που κάνουν πλύση εγκεφάλου σε παιδιά στη λατρεία του υλισμού και το χειρισμό των συναισθημάτων. Η ουσία είναι να ωθήσουν τα ζαχαρούχα δημητριακά, τα παιχνίδια και το πρόχειρο φαγητό στο μυαλό των παιδιών, έτσι ώστε να γκρινιάζουν στους γονείς για να τους τα αγοράζουν.

#5) Η δημόσια εκπαίδευση που διδάσκει τη ρεβιζιονιστή ιστορία και τις τοξικές ιδέες για την κοινωνία

Τα αμερικανικά παιδιά ύπουλα δηλητηριάζονται από τα δημόσια σχολεία και όλες τις καταστρεπτικές φρικαλέες ιδεολογίες όπου τα σχολεία διδάσκουν. Πολλά σχολεία διδάσκουν ουσιαστικά το σοσιαλισμό ή ακόμα και τον κομμουνισμό. Επιτίθενται και γελοιοποιούν τους σπουδαστές που πιστεύουν στις ιδρυτικές αρχές της Αμερικής:. Πατριωτισμός, η την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, της ατομικής ελευθερίας και το Σύνταγμα. Οι μαθητές, επίσης διδάσκονται για το  μικροτσίπ και ότι είναι δούλοι του κράτους.

# 6) τοξικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας γίνονται με δηλητήρια που προκαλούν καρκίνο: Σαμπουάν, περιποίηση του δέρματος, οδοντόκρεμες, αποσμητικά χώρου, απορρυπαντικά πλυντηρίου και άλλα...

Τα παιδιά λούζονται απο παντού με τοξικά δηλητήρια από όλα τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας τους, συμπεριλαμβανομένων σαπούνια και σαμπουάν, απορρυπαντικά, μαλακτικά υφασμάτων, ακόμη και οδοντόκρεμες. Τα περισσότερα προϊόντα προσωπικής φροντίδας είναι φορτωμένα με καρκινογόνες συνθετικές χημικές ουσίες. Απορρυπαντικά μπάνιου, παιδικά ενδύματα απο καρκινογόνες χημικές ουσίες οι οποίες στη συνέχεια φοριούνται από τα παιδιά και απορροφώνται από το σώμα τους. Όταν τα παιδιά γίνονται έφηβοι, το τοξικό φορτίο αυξάνεται ακόμη περισσότερο μέσα από αποσμητικά, μακιγιάζ και καλλυντικά, αρώματα και κολόνιες. Σχεδόν όλα τα συμβατικά προϊόντα φροντίδας σώματος περιέχουν καρκινογόνες χημικές ουσίες.

# 7) Τοξικό υδροφθορικό οξύ που μας το πετάνε στην παροχή νερού, αφού εσφαλμένα ονομάζεται ως «φθόριο»

Τα παιδιά ​​δηλητηριάζονται άγρια από την ρίψη υδροφθορικού οξέως στην παροχή του νερού. Αυτό λανθασμένα ονομάζεται «φθόριο», που στην πραγματικότητα είναι ένα τοξικό υποπροϊόν της βιομηχανίας χημικών λιπασμάτων η της βιομηχανίας τήξης αλουμινίου. Το φθόριο πωλείται ως χημικό εντομοκτόνο και ένα χημικό τήξης μετάλλων. Είναι μία από τις πιο τοξικές ουσίες που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα, η οποία είναι ο λόγος που σκοτώνει τα έντομα τόσο αποτελεσματικά. Το φθόριο είναι τόσο τοξικό ώστε η ρίψη αυτού σε ένα ποτάμι ή ρέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια πράξη οικολογικής τρομοκρατίας .

# 8) Τοξικός περιβάλλοντας αέρας σε σπίτια και σχολεία: Φορμαλδεΰδη, καλούπια, κόλλες και συνθετικοί ρύποι

Η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση είναι μια σημαντική πηγή έκθεσης σε τοξικές χημικές ουσίες  για τα παιδιά. Χαλιά, χρώματα, ξύλινο πάτωμα ακόμη και τα έπιπλα, όλα εκπέμπουν τοξικές αναθυμιάσεις που μπορούν να προάγουν τον καρκίνο και να επιδεινώσουν τις αλλεργίες. Πολλά σπίτια, σχολεία και εμπορικά κτίρια έχουν μολυνθεί με τοξικά καλούπια που λαμβάνονται επίσης από τα νήπια και τα παιδιά,  ακόμα και στα νοσοκομεία κυκλοφορούν δυνητικά θανατηφόρα μικρόβια που μπορούν να σκοτώσουν τα παιδιά.

# 9) Βιντεοπαιχνίδια

Μην κάνετε κανένα λάθος στα παιδιά - ειδικά στα αγόρια - που δηλητηριάζονται διανοητικά από τα βιντεοπαιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια διδάσκουν στα αγόρια ότι η βία είναι κάτι φυσιολογικό μέσα από την αδυσώπητη επίθεση των υπερ-ρεαλιστικών first-person shooters (βολές πρώτου προσώπου) που βάζουν τους παίκτες σε βίαια θέση να δολοφονήσουν άλλους ανθρώπους. Αυτά τα παιχνίδια απευαισθητοποιούν τα παιδιά με τον πραγματικό κόσμο, και εκπαιδεύουν τα παιδιά με την εμμονή να μεγαλώσουν για να ενταχθούν στο στρατό. Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια κατασκευάζονται και παρουσιάζονται από τον στρατό ως συστήματα πρόσληψης για τους εφήβους. Ρίξτε μια ματιά στον υπερβολικό ρεαλισμό (και τη βία) του "Far Cry 3". Αυτό παίζουν τα παιδιά σας όταν τους αγοράζετε μια κονσόλα Xbox: 

# 10) διαταραχή του μυαλού απο τα ψυχοφάρμακα

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των παιδιών σήμερα βρίσκεται στη σφαίρα της ψυχιατρικής. Αυτή η σκοτεινή τέχνη της της αντι-ιατρικής προσποιείται να εντοπίσει "διάγνωση" «διαταραχών»στα παιδιά, που στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται από το μυαλό, αλλάζοντας ψυχιατρικά φάρμακα όπως το Ritalin και το Prozac. Ολόκληρη η βιομηχανία της σύγχρονης ψυχιατρικής είναι ένα εγκληματικό δαχτυλίδι ναρκωτικών που διευθύνεται με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή κερδών από τη θεραπεία των παιδιών ως διαθέσιμα αντικείμενα φαρμακευτικής. Οι περισσότερες από τις ψυχιατρικές διαταραχές που παρατηρούνται στο εγχειρίδιο DSM-V είναι εντελώς κατασκευασμένα έργα φαντασίας.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger