Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: 600 % Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ




Πηγή atheatignosi: «Οι γονείς σε όλη την Αυστραλία έχουν ξυπνήσει απο τις αγέλες τους όσον αφορά  τους κινδύνους των εμβολίων, όπως προκύπτει από νέα στοιχεία της κυβέρνησης υπάρχει μια σημαντική άνοδος του αριθμού των γονέων που επιλέγουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχει μια αύξηση 600% τα τελευταία χρόνια στον αριθμό των ενημερωμένων κατά των εμβολίων που δεν είναι πρόθυμοι να εγχύσουν τους απογόνους τους με τοξικές ουσίες και κατά ένα μεγάλο μέρος τα μη δοκιμασμένα, χημικά κοκτέιλ.

Πολλοί αυστραλιανοί γονείς αναλαμβάνουν την ευθύνη που έχουν για την υγεία των παιδιών τους έχοντας λάβει τις τεκμηριωμένες αποφάσεις εμβολιασμού,  στην πραγματικότητα, η αυστραλιανή κυβέρνηση εργάζεται τώρα πυρετωδώς για να αποτρέψει και να ξανά-κατήχησει για επιστροφή στα εμβόλια. Η Αυστραλιανή ιατρική ένωση, μαζί με την Ακαδημία Επιστημών, έχουν δημοσιεύσει ένα τεύχος προπαγάνδας 20 σελίδων που προσπαθεί να απορρίψει όλη την αντιτιθέμενη επιστήμη ενάντια στα εμβόλια ως «κοινούς μύθους,» και να καθησυχάσει αντ' αυτού όλους ότι τα εμβόλια είναι τέλεια και ασφαλή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger