Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ




Αναρτήθηκε απο Vagedim

20 Φεβρουαρίου 2013



Πατήρ Σάββας Αχιλλέως:



Όταν βαφτιστεί ο άνθρωπος και πάρει το Άγιο χρίσμα, τότε ο Θεός στέλνει κοντά σου δυο φρουρούς, έναν Άγγελο και το όνομα του Αγίου που έχεις. Αυτοί μένουν μαζί σου σε όλη τη ζωή σου και μόνο όταν κάνεις αμαρτίες ο Άγγελος κλείνει τα μάτια και έρχεται ο δαίμονας κοντά σου. Παράδειγμα του Πάγκαλου Ιωσήφ. 

Ο Διάβολος ήταν Άγγελος και θέλησε να ανέβει πάνω από το Θεό, και τότε έπεσε σαν αστραπή από του Ουρανό και όταν έπεσε, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ (αρχηγός των Αγγέλων) είπε Πρόσχωμεν.. να μην πάθουμε το ίδιο που έπαθε ο Εωσφόρος. Μόνο με τη σκιά του Αρχαγγέλου εξαφανίζεται η δύναμης του σατανά. Να μάθουμε από έξω την ευχή γιατί μόλις την αναφέρουμε φεύγουν από το μυαλό μας όλες οι βρώμικες και παράνομες σκέψεις που μας βάζει ο διάβολος. Είναι μια μεγάλη υπεράσπιση της ψυχής μας. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με. Να φωνάζουμε τον Αρχάγγελο όταν τον έχουμε ανάγκη… 

Η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος στον κόσμο που πιστεύει στον Θεό, οι άλλοι πιστεύουν αλλά όχι ατόφια, όχι καθαρά. Τώρα προστέθηκε και η Ρωσία που όλοι τη φοβούνται γιατί τα δύο πλάσματα που κυβερνούν τη Ρωσία είναι Άγια πλάσματα ο Βλαδίμηρος και ο Δημήτριος. 

Ο Αρχάγγελος τους δίνει φώτιση για να προχωρούν και να ξαναέλθει το φως του Θεού στον κόσμο. Ο Θεός θα τους στείλει τους Τούρκους σε μετάνοια και θα ανοίξει τα μοναστήρια και τις εκκλησίες να στερεωθεί ο Τίμιος Σταυρός να σωθεί όλος ο κόσμος. Ο ίδιος ο Θεός θα διώξει την ημισέληνο από την Αγία Σοφιά. Ο Τίμιος Σταυρός είναι φοβερό όπλο κατά του σατανά, γι αυτό πριν βγούμε από το σπίτι μας κάθε φορά να κάνουμε τον σταυρό μας με τα τρία μας δάχτυλα, γιατί με αυτό το σημάδι προστατευόμαστε από το κακό. Ότι κάνουμε να το σταυρώνουμε, το λάδι που βάζουμε στο φαγητό μας, το νερό που πίνουμε ώστε να έχουμε ευλογία και προστασία.

Ο σταυρός ήταν 18 πόδια ύψος και 5 πόδια πλάτος και αυτό έχει ιστορία μεγάλη, ήταν δέντρο κατάρας και πάνω σε αυτή την αμαρτία σταυρώθηκε ο Χριστός μας και έσωσε τον κόσμο, τον καθαγίασε. 
Όπου ακούμε να βρίζουν τα άγια, να παρεμβαίνουμε να υπερασπιζόμαστε τα Θεία, να μην φεύγουμε αλλά να εξηγούμε τη σπουδαιότητα των Αγίων που μας προστατεύουν συνεχώς και εμάς και όλους όσους το ζητούν. Όταν έχουμε το Θεό κανέναν να μην φοβόμαστε. Σε όλες μας τις ενέργειες, στο διάβασμα, στην εργασία, στο ταξίδι πάντα να έχουμε μαζί μας μια εικόνα των Αρχαγγέλων, των Αγίων να μας καθοδηγούν και να μας προστατεύουν. Ας αφήσουμε τους Αγίους να μπουν στην ζωή μας και να φέρουν φως και ελπίδα.
Δεν μας συμφέρει να κάνουμε την αμαρτία, γιατί όταν αυτή τελειώσει τότε έρχονται οι τύψεις συνειδήσεως και η τυραννία. Να προσέχουμε την ψυχή μας και τον εαυτό μας γιατί το αντάλλαγμα είναι μεγάλο όταν θα έρθει η ώρα να την παραδώσουμε. Η εξομολόγηση μας συγχωρεί όσες φορές και να κάνουμε την ίδια αμαρτία, να σηκωθούμε με τη βοήθεια αυτού του μυστηρίου.


Από αυτούς που ακούνε την εκπομπή πήγαν στον παπά Σάββα από Αυστραλία και Αμερική να εξομολογηθούν για να σώσουν τη ψυχή τους. Σε μια επιστολή έγραφε μια κυρία ότι άλλαξε τις συνήθειες της μετά από τις προτροπές του παπά Σάββα. Τα παιδιά θέλουν βοήθεια, θέλουν φως, θέλουν αγάπη, κατανόηση, συμβουλή σαν να συμβουλεύεις το δικό σου παιδί είναι όλα. Πρέπει να έχουμε πολύ αγάπη για τα παιδιά. 


Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger