Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΟ ΔΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ - ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

5 Απριλίου 2013



Μετά από την εγκληματική πλοκή από το ΔΝΤ, την Ε.Ε και τη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κλέψουν τα δισεκατομμύρια από τους καταθέτες στην Κύπρο, οι τραπεζίτες έχουν εκκολάψει ένα νέο σχέδιο για να κλέψουν τρισεκατομμύρια.

Προκειμένου να σωθεί η γη και να πληρώσουν για τα κοινωνικά προγράμματα που υποτίθεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα θύματα των υποτιθέμενων εγκλημάτων του άνθρακα, το ΔΝΤ (φυσικά μέσω της Ατζέντας 21) λέει ότι πρέπει να πληρώσουν επιπλέον $ 1,40 ανά γαλόνι σε φόρους.

«Ηρθε η ώρα για τη μεταρρύθμιση των επιδοτήσεων και της φορολογίας του άνθρακα», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ, David Lipton , την περασμένη εβδομάδα. "Το ΔΝΤ θα επιστήσει την προσοχή στο θέμα και θα βοηθήσει όσους θέλουν να πάνε μπροστά."
Το ΔΝΤ λέει ότι η εξαθλίωση των περισσότερων ανθρώπων μέσα από την επαχθή φορολογία θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα ατυχήματα με την αποθάρρυνση της οδήγησης.
Το φυσικό αέριο στις ΗΠΑ είναι σήμερα μεταξύ $ 3,26 και $ 4,00 ανά γαλόνι και ο προτεινόμενος φόρος του ΔΝΤ, εάν εγκριθεί, θα προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην οικονομία.
"Για όνομα του Θεού!», Αναφώνησε ο Fred Uptonένας Δημοκρατικός του Μίτσιγκαν ο οποίος προεδρεύει στην Αμερικανική Βουλή Ενέργειας και Εμπορίου. «Οι υψηλότερες τιμές του πετρελαίου πλήττουν εκείνους που μπορούν ελάχιστα να το αντέξουν οικονομικά δεδομένου ότι οι αμερικανικές οικογένειες αναγκάζονται να πληρώνουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις υψηλότερες τιμές της ενέργειας.
"Οι οδηγοί σε ολόκληρη τη χώρα ήδη αγωνίζονται να πληρώσουν μέχρι και 4,00 δολάρια το γαλόνι για το φυσικό αέριο, καθώς οι περαιτέρω αυξήσεις των τιμών στην αντλία θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για τις οικογένειες της μεσαίας τάξης και καταστροφικές για την οικονομική ανάκαμψη. "

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger