Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ... ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;






Επιμέλεια άρθρου Vagedim

17 Απριλίου 2013


Λίγες ώρες μετά την τεράστια έκρηξη στη Βοστώνη, μια σελίδα στο Facebook, "Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε όλους τους συμμετέχοντες απο τις εκρήξεις στη Βοστώνη" έχει λάβει την προσοχή σε πολλούς Δικτυοναύτες.


Οι ερωτήσεις που προκύπτουν, είναι αν είναι νόμιμη η σελίδα, ή απλά μια φάρσα!
Αν προσπαθήσετε να ελέγξετε την ύπαρξή της στο Facebook, δείχνει ότι ιδρύθηκε το περασμένο Σάββατο, 2 ημέρες πριν από την βομβιστική ενέργεια στη Βοστώνη. Ανακοίνωση για την κατάσταση δημοσιεύτηκε από άλλο χρήστη στη σελίδα, όπου λέει «Γιατί; Γιατί υπάρχει μια σελίδα για το θέμα αυτό ήδη;, 30 λεπτά πριν από την ίδια ημερομηνία. Μετά από 9 λεπτά, η Rebecca σχολίασε, «μήπως έφτιαξε ο βομβιστής αυτή τη σελίδα;» και η Brooke, «η μήπως το σχέδιο της κυβέρνησης είναι παρόμοιο με το Sandy Hook. Υπήρχαν σελίδες για τα θύματα του Sandy Hook ημέρες πριν το μακελειό», σχολίασε.

Αυτή η φωτογραφία (τραβηγμένη απο οθόνη υπολογιστή) υπάρχει γύρω απο το Facebook. Μερικοί ιδιοκτήτες σελίδων στο Facebook λένε ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της σελίδας σας και να ιδρύσετε την ημερομηνία ανά πάσα στιγμή. Και το έλεγξα, μπορείτε!
Εξαρτάται από σας να σκεφτείτε αν είναι συνωμοσία ή απλά μια φάρσα!

https://www.facebook.com/pages/Thoughts-Go-out-To-All-Involved-In-The-Boston-Explosions/335052053270628

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger