Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ 17 ΠΑΙΔΙΑ





Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
25 Μαίου 2013

Τουλάχιστον 17 παιδιά και ο δάσκαλός τους σκοτώθηκαν το Σάββατο, όταν ένας κύλινδρος αερίου καυσίμων εξερράγη σε ένα σχολικό λεωφορείο στο ανατολικό Πακιστάν .
Η αστυνομία στην πόλη της Gujrat, περίπου 200 χλμ. νοτιοανατολικά του Ισλαμαμπάντ, δήλωσε ότι τα θύματα κάηκαν μέχρι θανάτου απο την φωτιά, και πολλά άλλα παιδιά τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.
Ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να έχει επιζήσει.
Τα παιδιά, ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 10, ήταν μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σχολείο τους, όταν συνέβη το ατύχημα. Η αστυνομία είπε ότι η πυρκαγιά φαίνεται να είχε προκληθεί από ένα σπινθήρα , όταν ο οδηγός του λεωφορείου διπλού καυσίμου ενεργοποίησε από το αέριο σε φυσικό αέριο.
Δύο από τα παιδιά που γλύτωσαν δραπέτευσαν από ένα παράθυρο στο πίσω μέρος του λεωφορείου και είπαν στους δημοσιογράφους ότι μύριζε φυσικό αέριο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Ένα αγόρι είπε ότι άκουγε τα άλλα παιδιά να φωνάζουν: ". Ενας αδελφός, να μας σώσει, καιγόμαστε."
«Πήρα ένα τεράστιο ξύλο και έσπασα το γυαλί. Προσπάθησα να τους σώσω, αλλά δεν μπορούσα», είπε.
Το συμπιεσμένο φυσικό αέριο χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια οχήματα στο Πακιστάν, επειδή είναι φθηνότερο από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Πολλές εκρήξεις οχημάτων έχουν κατηγορηθεί για ελαττωματικές φιάλες που χρησιμοποιούνται και περιέχουν το καύσιμο.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger