Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
25 Ιουνίου 2013

Ο GK Chesterton, ήταν ένας Άγγλος συγγραφέας, όπου κάποτε είχε πεί  ότι «όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να πιστεύουν στην ορθόδοξη θρησκεία, προκειμένου να μην πιστεύουν πουθενά, θα πιστεύουν στο τίποτα». 

Ένα από τα υποκατάστατα των θρησκειών που γεμίζει το κενό κατά τα τελευταία χρόνια είναι η πίστη στην Καταστροφική η ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. 
Ισχυρίζονται ότι βασίζεται στην επιστήμη. Αλλά έχει όλα τα χαρακτηριστικά της εσχατολογικής λατρείας.
Έχει το δικό του ιερατείο και την εκκλησιαστική εξουσία - τα Ηνωμένα Έθνη και την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγη. Μόνο αυτοί μπορούν να ερμηνεύσουν τις ιερές γραφές τους - στις εκθέσεις αξιολόγησης. 
Η μετεωρολογική Υπηρεσία - της οποίας το μοντέλο του κλίματος  είναι μια κρυστάλλινη σφαίρα λατρείας για την πρόβλεψη αιώνων μπροστά - έχει κάνει μια σειρά από θεαματικά αναξιόπιστες προβλέψεις.
Οι κινδυνολόγοι διστάζουν να παραδεχτούν ότι η παγκόσμια θερμοκρασία της επιφάνειας δεν έχει αυξηθεί εδώ και 16 χρόνια, παρά τις εκπομπές CO2 που αυξάνονται πολύ περισσότερο από ό, τι είχε προβλεφθεί.

Τηλεοπτικές εκπομπές (βλέπε ΣΚΑΙ) με ειδικά προγράμματα που στοχεύουν στην αποχαύνωση του πολίτη, προωθούν χρηματοδοτούμενοι απο το κράτος την απάτη της υπερθέρμανσης.

Η αναφορά στην Ατζέντα 21 απαγορεύεται ρητά να μαθευτεί απο τα μέσα ενημέρωσης στην χώρα μας, παρότι δεν είναι μια θεωριά συνομωσίας, για να μπορούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις να επιβάλλουν τα χαράτσια, στους ανυποψίαστους πολίτες χωρίς να δέχονται καμμία αντίσταση.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger