Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΟ 2040 ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΡΟΜΠΟΤ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
26 Ιουλίου 2013


Ρομπότ θα περιπολούν τις πόλεις έως το 2040 σύμφωνα με τον καθηγητή Noel Sharkey, ο οποίος προβλέπει ότι τα καθήκοντά τους θα περιλαμβάνουν αναζήτηση ταυτότητας, όπλο τάζερ για τη σύλληψη υπόπτων, καθώς και τον έλεγχο του πλήθους. 

Σε ένα άρθρο με τίτλο 2084: Το μεγάλο ρομπότ σας παρακολουθεί, ο Sharkey, καθηγητής ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο του Sheffield, προβλέπει έναν κόσμο στον οποίο οι θέσεις εργασίας θα έχουν επιβολή εποπτείας, ασφάλειας και δικαίου σε μεγάλο βαθμό αφού θα έχουν παραδοθεί στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Μέσα στα επόμενα 30 χρόνια, ο Sharkey υποστηρίζει ότι, "τα κινούμενα Ανθρωποειδές ρομπότ θα είναι περισσότερο σε χρήση για έλεγχο του πλήθους σε απεργίες και ταραχές. Τα ρομπότ θα περιπολούν τα κέντρα της πόλης και τα προβληματικά σημεία, όπου είναι πιθανό να ξεσπάσουν μάχες.
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα ρομπότ κάνουν όλη τη δουλειά; Ξέρετε τι θα σήμαινε αυτό; Ελευθερία. Ή μάλλον, τουλάχιστον θα μπορούσε να σημαίνει ελευθερία. Η αληθινή ελευθερία. Οι άνθρωποι δεν θα μοχθούν στα εργοστάσια όλη την ημέρα να κάνουν το ίδιο πράγμα για 12 ώρες καταστρέφοντας την υγεία και το πνεύμα τους. 

Φυσικά, όπως αναφέρει ο καθηγητής θα είναι ελεύθεροι να ζήσουν τη ζωή όπως τους <βολεύει>, αλλά έχοντας απαρνηθεί τον Τριαδικό Θεό, στοιβαγμένοι σαν τα κοτόπουλα σε μικρές περιοχές όπου θα μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Τα ρομπότ δολοφόνοι θα χρησιμοποιούν την κυψελοειδή νοημοσύνη τους για να κυνηγήσουν και να εξαλείψουν ανθρώπινους στόχους.

Ομως ο πραγματικός εχθρός του ανθρώπου θα είναι μετά το φλάς του ήλιου όταν δοθεί εξουσία σε έναν εκπεσόντα άγγελο να ανοίξει τις πύλες της αβύσσου, όπου Νεφελίμ και μια πληθώρα βιορομπότ των Νεφελίμ, και κάποια απο αυτά ιδιαίτερα επικίνδυνα, τα "Νταρμπασάχ", που είναι κατασκευασμένα απο μια μητρική εταιρεία που βρίσκεται στα τάρταρα, θα βγούν και θα βασανίσουν τους ανθρώπους. 

Η εταιρεία αυτή η μητρική, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του "Δημοσθένη Λιακόπουλου", έχει μια θηγατρική πάνω στη γή που λέγεται: {defence advanced research projects agency} Υπηρεσία προηγμένων πρότζεκτ ερεύνης σε σχέση με την άμυνα. Είναι η γνωστή DARPA.
  
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger