Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ 4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

19 Ιουλίου 2013



Όταν προσθέτετε το ωριμάζων χρέος στο νέο χρέος που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συσσωρεύει, το σύνολο είναι αρκετά ευδιάκριτο. 

Βλέπετε, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν πρέπει να δανειστεί μόνο αρκετά χρήματα για τη χρηματοδότηση των δημοσίων δαπανών για το τρέχον έτος, πρέπει επίσης να «κυλήσει» και το υφιστάμενο χρέος που έχει φθάσει σε στάδιο ωρίμανσης. 

Φυσικά, ποτέ η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν πληρώνει τίποτα από αυτό το χρέος. Αντ 'αυτού, παίρνει ουσιαστικά νέα χρέη για να καλύψει τα παλιά. Έτσι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δανείζεται στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα χρήματα κάθε χρόνο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι Αμερικανοί. 

Για το οικονομικό έτος 2013, το έλλειμμα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ θα είναι περίπου  $ 845.000 εκατομμύρια ,αλλά συν τοις άλλοις η κυβέρνηση θα πρέπει να δανειστεί  περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια για την αποπληρωμή παλαιού χρέους που ωριμάζει. 

Συνολικά, η αμερικανική κυβέρνηση θα δανειστεί σχεδόν 4 τρισεκατομμύρια δολάρια φέτος, και ο αριθμός αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ακόμη υψηλότερος το επόμενο έτος. Αυτό δεν πρόκειται να προκαλέσει μια κρίση εφ 'όσον τα επιτόκια παραμείνουν εξαιρετικά χαμηλά, αλλά αν τα επιτόκια αρχίσουν να αυξάνονται σημαντικά , το παιχνίδι θα αλλάξει δραματικά.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προσθέσει περισσότερα από 11 τρις δολάρια στο εθνικό της χρέος σε μια εποχή που η οικονομία των ΗΠΑ έχει σταθερή πτώση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη περισσότερο δημόσιο χρέος ανά κάτοικο από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία ή την Ισπανία.
Στο σημείο αυτό, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι υπεύθυνη για περισσότερο από το ένα τρίτο του συνόλου του δημόσιου χρέους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Προς το παρόν όλα είναι εντάξει επειδή τα επιτόκια είναι εξαιρετικά χαμηλά. Αλλά τι πρόκειται να συμβεί όταν τα επιτόκια επιστρέψουν σε ορθολογικά επίπεδα;
Πώς θα είναι σε θέση η κυβέρνηση των ΗΠΑ να δανειστεί τα τρισεκατομμύρια δολάρια που χρειάζεται κάθε χρόνο;
Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να προσέχετε τα επιτόκια. Όταν αρχίσουν να εκτοξεύονται στα ύψη, το μεγάλο πρόβλημα είναι μπροστά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger