Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

CODEX ALIMENTARIUS: Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ( FDA ) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
15 Αυγούστου 2013


«Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο γερουσιαστής Dick Durbin επανέφερε νομοθεσία που θα φέρει ένα θανάσιμο πλήγμα για τα συμπληρώματα διατροφής.
Αυτό το νομοσχέδιο προβλέπει ότι η FDA, μαζί με το Ινστιτούτο Ιατρικής (ΙΟΜ), καταρτίζει έναν κατάλογο διατροφικών συστατικών (συμπληρώματα) που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες, ή άλλως θεωρούνται επικίνδυνα κατά κάποιο τρόπο-με βάση εντελώς αυθαίρετα ή ανύπαρκτα πρότυπα. 
Με δεδομένη τη βαθιά προκατάληψη του FDA ενάντια στα συμπληρώματα, και τις λοξές, αντι-επιστημονικές συστάσεις της  βιταμίνης D εκθέσεις του ΙΟΜ ,είναι οι ελάχιστα αξιόπιστες πηγές καθοδήγησης!
Η δημιουργία αυθαίρετων καταλόγων απο «κακά» συμπληρώματα ή «κακές» δόσεις, ειδικά χωρίς επιστημονική απόδειξη, είναι ένας επικίνδυνος κατήφορος. Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στην FDA σημαντικές νέες εξουσίες για να περιορίσει τις πωλήσεις σε συμπληρώματα διατροφής.
Σας θυμίζει κάτι αυτό;;; 
Ναι! Είναι η εφαρμογή του Codex Alimentarius που θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως οι βιταμίνες. Οταν τα έλεγε όμως ο Λιακόπουλος τον έλεγαν γραφικό.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger