Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Σεπτεμβρίου 2013


Το Πεντάγωνο έχει βάλει στο τραπέζι ένα σχέδιο για να εξοπλίσει και να εκπαιδεύσει τις συριακές δυνάμεις των ανταρτών. 

Η κίνηση αυτή θα σηματοδοτήσει την πρώτη εμφάνιση του αμερικανικού στρατού που θα έχει άμεση επαφή με την αντιπολίτευση.

Πληροφορίες σχετικά με το νέο σχέδιο αναμεταδόθηκαν από δύο αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα στο CNN. Η ιδέα είναι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς υπό εξέταση δεδομένου ότι τα πρώτα στοιχεία προέκυψαν από μια μαζική επίθεση χημικών όπλων έξω από τη Δαμασκό στις 21 Αυγούστου. 

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την κυβέρνηση Άσαντ.

Αν και οι δύο αξιωματούχοι δεν αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση, η προσπάθεια θα περιλαμβάνει την κατάρτιση που θα λάβει χώρα σε μια χώρα κοντά στη Συρία. Ωστόσο, τα όπλα δεν θα διατίθενται άμεσα, δεδομένου οτι το Πεντάγωνο δεν έχει την εξουσία να το πράξει.


Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σκοτώνουν Χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών, που δεν ασπάζονται το Ισλάμ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν διώξει τους χριστιανούς έξω από τα σπίτια στα οποία οι οικογένειές τους έχουν ζήσει για πολλές γενιές. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν εκτελέσει τον χριστιανικό κλήρο.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger