Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΥ ΙΙ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Σεπτεμβρίου 2013


Αυτή η πράξη πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή οσιοποίησης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την Κυριακή 1 Μαΐου του 2011, στην πιο ταχύτερη αγιοποίηση που υπήρξε στη σύγχρονη εποχή.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα ivarfjeld, να προσκυνάς το αίμα είναι βασικά ένα κεντρικό δόγμα της Μαγείας. Οι μάγισσες και οι σατανιστές τρυπούν το αίμα των κοτόπουλων και άλλων κτιστών όντων, και δηλώνουν ισχυροί και άγιοι.

Το αίμα του εκλιπόντος Πάπα τρυπήθηκε ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Απο τότε φυλάσσεται για να λατρεύεται ως "Το Άγιο αίμα του Πάπα».




Η Αγία Γραφή λέει ότι υπάρχει μόνο ενα αίμα που είναι Άγιο. Και αυτό είναι το αίμα του Ιησού του Μεσσία. Αυτό το αίμα χύθηκε άπαξ και διά παντός, στο σταυρό στην Ιερουσαλήμ 2,000 χρόνια πριν.

Δεν υπάρχει βασικά καμία διαφορά μεταξύ των πράξεων της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, με αυτά που κάνουν οι μάγισσες και οι σατανιστές. 

Να αξιοποιούν το αίμα των ανθρώπων, να το τοποθετούν σε δοχεία, να το λατρεύουν και να το τιμούν, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μαγεία σατανική. Είναι ακραία κακία.

Ανεξάρτητα από το τι οι άνθρωποι θα σκέφτονται και αισθάνονται γι 'αυτό. Ο άνομος άνθρωπος στο Βατικανό είναι ο άνθρωπος της αμαρτίας, καταδικασμένος για καταστροφή. 

Όλοι όσοι λατρεύουν αυτόν τον άνθρωπο ως « Άγιο Πατέρα" θα καταλήξουν στην ίδια καυτή θέση με αυτόν.


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger