Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΟΧΙ;



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Οκτωβρίου 2013



Η Διεθνής Επιτροπή αντικαρκινικού αγώνα δήλωσε την Πέμπτη ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί καρκίνο, παράλληλα με τους γνωστούς κινδύνους, όπως ο αμίαντος, ο καπνός και η υπεριώδη ακτινοβολία.

Η απόφαση ήρθε μετά από διαβούλευση με ομάδα εμπειρογνωμόνων που οργανώθηκε από την IARC, τον οργανισμό καρκίνου της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, η οποία βασίζεται στη Λυών της Γαλλίας.


"Ο αέρας που οι περισσότεροι άνθρωποι αναπνέουν είναι μολυσμένος με ένα περίπλοκο μείγμα καρκινογόνων ουσιών», δήλωσε ο Kurt Straif, επικεφαλής του τμήματος IARC που αξιολογεί τις καρκινογόνες ουσίες. Είπε ότι ο οργανισμός θεωρεί πλέον τη ρύπανση ως "το σημαντικότερο περιβαλλοντικό καρκινογόνο," που προηγείται του παθητικού καπνίσματος και του καπνού πούρων.
Η IARC είχε θεωρήσει στο παρελθόν μερικά από τα συστατικά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, όπως τις αναθυμιάσεις πετρελαίου ως καρκινογόνες ουσίες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει κατατάξει την ατμοσφαιρική ρύπανση στο σύνολό της, ότι προκαλεί καρκίνο.
Το ερώτημα είναι: Γιατί αυτή η επιτροπή δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να επισημάνει τη θανατηφόρα μόλυνση που δημιουργείται σε παγκόσμιο επίπεδο απο τις χημικές ουρές των αεροπλάνων;
Απο τότε που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια πιό εντατικά σε όλο τον πλανήτη οι αεροψεκασμοί, έχουν αυξηθεί και οι θανάτοι απο καρκινο. Αυτό βέβαια δεν ενδιαφέρει την αντικαρκινική ομάδα εμπειρογνωμόνων διότι θεωρείται μια θεωρία συνομοσίας, και εμείς εμπιστευόμαστε το κράτος που μας λέει ότι αυτά τα πράγματα τα λένε κάποιοι τρομολάγνοι που θέλουν να τρομοκρατούν τον κόσμο.

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger