Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΙΜΝΗΣ: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ» {ΒΙΝΤΕΟ}

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι σε μια αγροτική περιοχή στη Βοσνία, όπου μια λίμνη έχει εξαφανιστεί και οι κάτοικοι φοβόνται οτι ο διάβολος τραβάει το μικρό χωριό τους κάτω στα βάθη της κόλασης.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Νοεμβρίου 2013

Οι δουλείες του διαβόλου: Οι χωρικοί φοβούνται ότι θα απορροφηθούν στη φωτιά του Άδη.

Η λίμνη αποστραγγίστηκε εν μία νυκτί στις αρχές του χρόνου στον οικισμό Sancia, και ανεξήγητα μια τρύπα μεγαλώνει και βαθαίνει ολοένα μέρα με τη μέρα. Μοιάζει πλέον σαν ένα τεράστιο χάσμα .. και κανένας από τους ντόπιους δεν μπορεί να καθορίσει πόσο βαθιά πηγαίνει πραγματικά κάτω.



Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας υπόγειος ποταμός ευθύνεται για την δημιουργία της τρύπας και την αποστράγγιση της λίμνης. Αλλά δεισιδαίμονες χωρικοί πιστεύουν ότι ο διάβολος κρύβεται πίσω από αυτό.
ναρωτιέμαι τι έχουμε κάνει και προσβάλαμε τον Κύριο», είπε ένας.
Οι χωρικοί έχουν λάβει μέτρα με προσευχές και περπάτημα γύρω απο την τρύπα με σκόρδο στις τσέπες τους για να αποκρούσουν τον Σατανά.
Ένας ειδικός αναμένεται να αφιχθεί τις επόμενες ημέρες για να εξακριβωθεί αν τα σπίτια κοντά στην τρύπα βρίσκονται σε κίνδυνο.
"Περιμένουμε τους εμπειρογνώμονες να έρθουν καθώς η τρύπα πλησιάζει όλο και πιο κοντά σε κάποια σπίτια.
Φοβούμαστε ότι αυτό θα μπορούσε σύντομα να αρχίσει να τραβάει τα σπίτια στην τρύπα ", είπε ένα χωρικός.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger