Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Π.Υ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)
Αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει ένα παιδί που έχει διαγνωστεί με Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ADHD), οι πιθανότητες είναι το παιδί να είναι στην πραγματικότητα μια χαρά. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Νοεμβρίου 2013

Τουλάχιστον αυτό θα έλεγε ο «πατέρας» του ADHD, Leon Eisenberg, κατά πάσα πιθανότητα αν ήταν ακόμα ζωντανός. Στο κρεβάτι του θανάτου, αυτός ο ψυχίατρος και πρωτοπόρος του αυτισμού παραδέχθηκε ότι η ADHD είναι ουσιαστικά μια «φανταστική ασθένεια», πράγμα που σημαίνει ότι τα εκατομμύρια των μικρών παιδιών σήμερα να συνταγογραφούνται άσκοπα με σοβαρα ψυχοτρόπα φάρμακα που θα τα θέσουν για μια ζωή στον εθισμό των φαρμάκων και την αποτυχία. 

Όπως εξήγησε ο οργανισμος "Sons of Liberty" και ο Bradlee Dean, ο οποίος γράφει για το D.C. Clothesline , η ADHD ήταν απλώς μια θεωρία που αναπτύχθηκε από τον Eisenberg. Ποτέ  στην πραγματικότητα δεν είχε αποδειχθεί ότι υπάρχει ως επαληθεύσιμη ασθένεια, παρά το γεγονός ότι ο Eisenberg και πολλοί άλλοι επωφελήθηκαν αδρά από την ευρεία διάγνωση της. 

Και η σύγχρονη ψυχιατρική συνεχίζει να επωφελείται, καθώς, βοηθά να γεμίζει τα ταμεία της φαρμακευτικής βιομηχανίας με το να εθίζει τα παιδιά απο νωρίς σε επικίνδυνα ψυχοδιεγερτικά φάρμακα όπως το Ritalin (methylphenidate) και Adderall (αμφεταμίνη, dextroamphetamine μικτά άλατα). Η πάθηση ADHD είναι μια απάτη που προορίζεται για να ωθήσει τα παιδιά στην τοξικομανία, "είπε ο Δρ Edward C. Hamlyn, ιδρυτικό μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Γενικών Ιατρών,το 1998, σχετικά με την ψεύτικη κατάσταση. Προσθέτοντας σε αυτό το συναίσθημα, οι ψυχίατροι Peter Breggin και Sami Timimi, δύο από τους οποίους αντιτίθενται στα συμπτώματα της ADHD, λέγοντας ότι η ADHD είναι πιο πολύ ένα κοινωνικό κατασκεύασμα παρά μια αντικειμενική«διαταραχή.»

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger