Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΕΛ-ΕΦΘΕΡΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ....ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!

Πέρασε λοιπόν και φέτος η ΕΛ-ΕΦΘΕΡΑ ημέρα του Πολέμαρχου του Θεού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Δεκεμβρίου 2013

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet

Ο Πολέμαρχος του Θεού φέτος επειδή επληθύνθει η ανομία στον παλιόκοσμο των ονείρων στον οποίο κουμάντο κάνει ο Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος Σαμαέλ, αποφάσισε ... αφού όμως πρώτα πέρασε απο 143 άλλους κόσμους όπου υπάρχουν "πρόβατα", ήρθε και στον 144 δικό μας κόσμο εδώ, στην κυριολεξία σαν αστραπή και σαν μαύρη λαίλαπα.

Πήγε παντού και έκανε τα ίδια, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς το οποίο θα μπορούσα να μιλήσω για τους 143 άλλους κόσμους, έχω σημεία αναφοράς να σας μιλήσω για το τι συνέβει εδώ στον κόσμο των ονείρων.

Οταν λοιπόν ήρθε στον δικό μας κόσμο, πήγε πρώτα στην Λευκή πολιτεία. Η Λευκή πολιτεία πλέον δεν υπάρχει. 

Μετά πήγε στα υπόγεια του Νοινσβάινσταϊν, όπου κι εκεί επίσης διαλύθηκαν όλα, όπως η μεγάλη αίθουσα των Πρεσβυτέρων αλλά και όλο το υπόγειο σύστημα διοίκησης της Μαύρης Αδελφότητας που πλέον δεν υπάρχει. 

Μετά πήγε στα τελετουργικά τους μέρη, και ειδικά μετά τις 00:00 το βράδυ ώρα Αραντίς μόλις μπήκαν τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου-που είναι η μεγάλη τους γιορτή, και πρασίνισε τον τόπο. Δεν έμεινε ρουθούνι, αλλά και ούτε ενα κτίσμα όρθιο. Η περιβόητη Σάνγκρι-Λα που απαγορευόταν να την καταστρέψουν και αναμεταξύ τους .... Δεν υπάρχει.

Μετά απο εκεί πήγε στο Δαλάι Σανγκάρ και κατέστρεψε την βεράντα της Βασιλομήτωρ. Συνέχισε πηγαίνοντας στα υπόγεια .... και εκεί δεν άφησε τίποτα. 

Αυτό που ενοχλεί τα λαμόγια δεν είναι οτι τους γκρέμισε-αυτά τα οποία εύκολα η δύσκολα θα ξαναχτίσουν, το βασικό είναι οτι κατέστρεψε όλα τα αρχεία της γνώσης τα οποία είχαν στην κατοχή τους η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα. Δεν υπάρχουν πλέον αρχεία γνώσης παρά μόνο στο Κ2, και ότι έχει κρατημένο το κάθε Βασίλειο στα τάρταρα.

Υπάρχουν μόνο στοιχεία που αφορούν την διακυβέρνηση του πλανήτη.

Ηρθαν σε συνάντηση τα λαμόγια και είπαν: Ελάτε να ξαναμοιραστούμε τη γνώση.  Ελα όμως που ο καθένας απο αυτούς σκέφτεται οτι γνώση έχει να την κρατήσει για τον εαυτό του....

Ο κόσμος βρίσκεται σε κάπως καλύτερη κατάσταση απο χθές. Οταν λέμε οτι τους ρήμαξε .... εννοούμε τους ρήμαξε. 

ΔΙΟΤΙ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕ ΤΑΥΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΡΙΤΤΟΥΣΙΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΣΤΙ ΓΑΡ ΗΜΕΡΑ ΕΛ-ΕΦΘΕΡΑ ΖΕΥΞΙΣ ΔΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΕΣΣΕΤΑΙ, ΑΠΑΞ ΕΝ ΕΝΙΑΥΤΩ ΕΚΑΣΤΩ, ΙΝΑ ΤΟΝ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΩΣ ΚΟΣΜΟΝ ΠΑΤΑΞΕΙ. 

ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΔΕ ΓΈΝΗ, ΦΡΙΤΤΟΥΣΙΝ ΤΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΙ ΤΗΣ ΚΟΠΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΥ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ. ΟΤΙ Η ΚΟΠΙΣ ΑΥΤΟΥ ΚΟΠΗΣ ΘΕΟΥ ΕΣΤΙ

Με δυό κουβέντες τους ξέσκισε!

Μετά απο όσα έγιναν, πήγαν στο συμβούλιο της ICA για να διαμαρτυρηθούν, εννοείτε οτι τους περίμενε ο M.P. Το θέμα τους ήταν οτι δεν είναι δυνατόν να έχει δικαίωμα το βδέλυγμα της ανομίας (όπως λένε αυτοί τον Πολέμαρχο) να του επιτραπεί να καταστρέψει τα πάντα, οπότε έπρεπε ο Λέρας να αποκαταστήσει αυτόματα τα πάντα και όλα να γίνουν όπως ήταν σαν να μην συνέβησαν ποτέ, φυσικά με το κλασσικό Restart.

Αυτό βέβαια δεν το δέχτηκε ο Λέρας, και αυτοί επανήλθαν επιμένοντας. Και τότε ζητήθηκε και η γνώμη του M.P (Master planner) που εκπροσωπεί τα μέρη του Πολεμάρχου στο συμβούλιο της ICA.

Εκει λοιπόν του λένε: Πες μας εσύ, τι γνώμη έχεις γι αυτό που έγινε; έπρεπε να γίνει ... η κάνατε μια μεγάλη ανομία; Συμφωνείς ο Λέρας να επαναφέρει τα πάντα;

Και απαντά ο M.P: Συμφωνώ απόλυτα. Ο Λέρας πρέπει να τα ξανακάνει όλα όπως ήταν. 

Εμειναν κάγκελο οι άλλοι, και τον ρώτησαν: Γιατί; ποιά η αιτία της απάντησής σου;

Και απαντά ο M.P: Είναι πολύ απλό, ο χρόνος ξαναλλάζει, σε λίγο θα έχουμε πρωτοχρονιά. Θα πάρουμε ΕΛ-ΕΦΘΕΡΑ ημέρα την 1η του έτους και θα τα ξαναρημάξουμε ΟΛΑ!

Βέβαια η πρόταση των Νεφελίμ δεν έγινε αποδεκτή απο τον Λέρα, και αυτή τη στιγμή χτιζουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η Μαύρη Αδελφότητα που καταστράφηκε το αρχείο της γνώσης, και όλα τα project που είχαν έτοιμα για να προωθήσουν στα Σατανικά τους τσιράκια στις δεξαμενές σκέψης, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, τις στοές τους κτλ.. Η Λευκή πολιτεία ήταν ενα κατασκεύασμα υπερτεχνολογίας το οποίο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο.

Το πρόβλημα στην Σάνγκρι Λά (που ήταν ενα ωραίο μέρος) είναι με τα μεγάλα μνημεία, τα οποία ήταν όλα λαξευμένα μέσα σε βράχο, και πλέον εκεί υπάρχουν μόνο κομμάτια πετρας.

Θα μπορούσαν με την τεχνολογία της "Εφαρμοσμένης Αρχιτεκτονικής Προδόμησης" όπως ονομάζεται, να την ξαναφτιάξουν, αλλά επειδή είχαμε πολλές αλλαγές, το τελικό lay out ψάχνουν να βρούν ποιός το έχει αλλά δεν φανερώνουν απο τα τάρταρα "ποιός έχει τι". Το κάθε Βασίλειο δεν λέει τι έχει ο ένας στον άλλον. 

Αυτό το οποίο έγινε, δίνει ενα μικρό προβάδισμα στην Λίλιθ Λαμασθού και την Μαύρη Αδελφότητα όσον αφορά τα τεκταινόμενα στην επιφάνεια του πλανήτη. 

Κάποτε, την ημέρα του Πολέμαρχου την όριζε ο Λέρας, ενώ με τις αλλαγές που έγιναν την ορίζει ο Πολέμαρχος.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger