Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ

«Παρά την συνεχιζόμενη οργή για το πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατασκοπεύει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε έναν οργανισμό είναι ακόμα πρόθυμοι να καυχηθούν για την κατασκοπεία τους - με ένα ανατριχιαστικό ζωγραφιστό χταπόδι σε ενα ανησυχητικό λογότυπο.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Δεκεμβρίου 2013
Ένας άκρως απόρρητος πύραυλος που μεταφέρει κατασκοπευτικούς δορυφόρους για το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης ξεκίνησε από την κεντρική ακτή της Καλιφόρνια αργά την Πέμπτη και είχε ένα μεγάλο σήμα ζωγραφισμένο στο πλάι.
Το νέο λογότυπο απεικονίζει ένα τεράστιο και απειλητικό μονόφθαλμο χταπόδι, με θυμωμένο το μάτι, καθώς τυλίγει τα πλοκάμια του γύρω από την υδρόγειο. 
Γραμμένο από κάτω είναι: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς».
Ο πύραυλος Atlas V φώτισε τον νυχτερινό ουρανό περίπου στις 23:15 την Πέμπτη και ανασηκώθηκε απο τη βάση της Πολεμικής ΑεροπορίαςVandenberg προς χαμηλή γήινη τροχιά.

Ο οργανισμός δεν έχει κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με το ωφέλιμο φορτίο, αλλά κάλυψε την εκτόξευση του πυραύλου ζωντανά στο Twitter.


atheatignosi
 
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger