Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ: Η SONY ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΞΥΠΝΗ ΠΕΡΟΥΚΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ

«Η Sony έχει καταθέσει αίτηση στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ για μια " Εξυπνη Περούκα, "μια περούκα που θα περιέχει ευαίσθητα ηλεκτρονικά και μπορεί να συγχρονιστεί με ένα smartphone ή μια άλλη ηλεκτρονική συσκευή.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Δεκεμβρίου 2013
Η αξίωση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι ευρεία και θεωρητική, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας με πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. 
Μεταξύ των πιθανών χαρακτηριστικών που θα έχει μια Εξυπνη περούκα θα μπορούσε να είναι ένας αισθητήρας GPS, μια φωτογραφική μηχανή, ένας αισθητήρας θέσης (για να ανιχνεύει όταν η περούκα είναι προς την κεφαλή) και ενεργοποιητές ανάδρασης που θα μπορούσαν να παράγουν δονήσεις ή μικρά ηλεκτρικά σοκ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής ως ένας τρόπος παροχής πληροφοριών. 
Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας εξηγεί ότι η περούκα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συσκευές, όπως δείκτες λέιζερ ή ακόμα και μετατροπείς υπερήχων -. Επιτρέποντας στους χρήστες με προβλήματα όρασης να πλοηγηθούν μέσω ηχοεντοπισμού»
Οι επιχειρησιακές χρήσεις για ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη λήψη ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη χρήση κινήσεων του προσώπου για να ξεφυλλίσετε slideshows και να ενεργοποιήσετε δείκτες λέιζερ. 
Προσωπικές χρήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο σε φίλους. Ιατρικές εφαρμογές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σας σε πραγματικό χρόνο, της πίεσης του αίματος, τα επίπεδα ιδρώτα, ακόμα και εγκεφαλικά κύματα μέσα απο ενσωματωμένους αισθητήρες.
Μια προσπάθεια για να κάψουν τα εναπομείναντα υγιή εγκεφαλικά κύτταρα απο την ακτινοβολία που θα εκπέμπεται απο την περούκα, και ο πλήρης έλεγχος του νού στις προσταγές της μόδας που προωθεί τεχνηέντως η νέα τάξη πραγμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger