Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ 43 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η τηλεοπτική εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου όπου αναλύει και δείχνει τι περιέχει ο τόμος 43 από την σειρά"Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Ιανουαρίου 2014

Στο βίντεο θα δείτε ορισμένα αποσπάσματα απο τις δεκάδες αποδείξεις που υπάρχουν στον τόμο 43 μέσα από την επίσημη πατρολογία της ορθοδόξου Ελλάδος.

Θα παρακαλέσω θερμά, οι γκοίμ και τα γίδια, οι θολολόγοι Γιαχβεδιστές, και οι άντριδοι να μην παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο διότι δεν θα τους ωφελήσει σε τίποτα. 

Οπως είπε και ο Πατέρας Σάββας Αχιλλέως:<Οποιος ξέρει την αλήθεια και την κρύβει, έργο Διαβόλου εκτελεί>. 

Και τα ασήμαντα τσιράκια που ενεργούν για χάρη του Διαβόλου, και το παίζουν <Μεγαλοχριστιανοί> μέσα απο δήθεν Ελληνορθόδοξα μπλόγκ ενημέρωσης, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά (πάντα μέσα απο την ασχετοσύνη που τους διακατέχει) είναι να στάζουν χολή πρός το πρόσωπο του Δημοσθένη Λιακόπουλου και του Πατρός Σάββα Αχιλλέως.

Και για κάποιους <Μεγαλοθεολόγους> που αναμασούν τα διδάγματα που προώθησε τεχνηέντως η παλαιά τάξη πραγμάτων με τον "Παναγιώτατο μακελάρη" αυτοκράτορα Θεοδόσιο απο το 380.μχ ώστε να κρύψουν την αλήθεια που θα άλλαζε ολόκληρη την ιστορία που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε. 

Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν απο τη στιγμή που δεν έχουν διαβάσει, και δεν έχουν σκοπό να διαβάσουν ποτέ τίποτα πέρα απο το να αντιγράφουν συκοφαντικά άρθρα όχι απλά εναντίον του, αλλά εναντίον της αλήθειας για να ανεβάσουν την χαμηλή επισκεψιμότητα των μπλόγκ τους.

Καλύτερα λοιπόν να σιωπούν αυτά τα ανθρωπάκια, γιατί μετά απο αυτό το βίντεο θα αρχίσουν να κρύβονται στα λαγούμια τους!

Δείτε το βίντεο



atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger