Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Πλάνα από το αεροπορικό δυστύχημα του Δεκεμβρίου που σκότωσε την ανώτερη υπάλληλο απο τη Χαβάη που έβγαλε στη φόρα το πιστοποιητικό γέννησης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα, και δείχνει τις τρομακτικές στιγμές, καθώς το μικρό αεροπλάνο πλησίαζε το νερό και το χτύπημα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Ιανουαρίου 2014
Ο Ferdinand Puentes, ένας επιβάτης στο αεροπλάνο, κατέλαβε το βίντεο με τους επιβάτες που προετοιμάζονται τη στιγμή της πτώσης  πριν το αεροπλάνο συντριβεί στο νερό.
Το αεροσκάφος μεταφέρει εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένων της Loretta fuddy, διευθύντρια του Τμήματος Υγείας στη Χαβάη. Ήταν το μόνο πρόσωπο που πέθανε μετά τη συντριβή στα ανοικτά των ακτών της Kalaupapa, Molokai, στις 11 Δεκεμβρίου.
"Είναι απλά λίγο σαν« να ονειρεύομαι "είπε ο Puentes για την προσγείωση στο νερό.
Στο νερό με ένα σωσίβιο και το μαξιλάρι του καθίσματος ως βοήθημα, ο Puentes είπε οτι η προσπάθεια του να παραμείνει ζωντανός ήταν «σκληρή και επίπονη» επειδή φορούσε ατσάλινη επένδυση στις μπότες, τζιν εργασίας και μακρυμάνικο πουκάμισο, το σύνολο των οποίων τον βάραινε.
Όλοι οι επιβάτες είχαν εξέλθει από το αεροπλάνο και έφτασαν αργότερα κολυμβητές διασώστες και ελικόπτερα. Όταν ένας κολυμβητής έφθασε στην fuddy που ήταν στο νερό, ανακάλυψε ότι δεν ήταν δεκτική και δεν είχε σφυγμό.
Στις τελευταίες στιγμές της ζωής της, η fuddy προσκολλήθηκε στο χέρι του αναπληρωτή της, Keith Yamamoto, ενώ επέπλεε στο νερό. Η Fuddy, η οποία κέρδισε την κακή φήμη το 2011 για το ρόλο της όσον αφορά τη δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού γέννησης του Ομπάμα, κράτησε τα χέρια του Yamamoto καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να την βοηθήσει να χαλαρώσει, δήλωσε ο αιδεσιμότατος Patrick Killilea, που παρηγορούσε τον Yamamoto μετά τη δοκιμασία.
«Αυτός μας διηγήθηκε πώς είπε ότι τον βοήθησε η Loretta με το σωσίβιο της και εκείνος κρατούσε το χέρι της για κάποιο χρονικό διάστημα," είπε ο ιερέας.
Η Fuddy και ο Yamamoto ήταν στην πτήση μετά από μια ετήσια επίσκεψη στη Καλαουπάπα, όπου ήταν εξορία για τους ασθενείς με λέπρα μέχρι το 1969. Η περιοχή είναι προσβάσιμη μόνο με αεροπλάνο ή μουλάρι.
Δείτε το βίντεο



atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger