Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΣΕΞ

Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να χρεώσουν ποινή σε έναν αστυνομικό του Οχάιο με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, για τη σεξουαλική επαφή του με ένα αγόρι.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Ιανουαρίου 2014

Ο αστυνόμος Ricky Vitte είπε στη σύζυγό του ότι είχε δει μια ταινία πορνό και αυνανίστηκε με ενα αγόρι πριν από πέντε χρόνια , σύμφωνα με μια έκθεση που εκδόθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας .

Οι ανακριτές, αναφέρουν ότι ο  Vitte είπε στη σύζυγό του ότι προσπαθούσε να διδάξει στο αγόρι το σεξ.

« Ο συλλογισμός του Rick είναι το γεγονός ότι δεν ήθελε ( το αγόρι ) να νιώθει ότι πιέζεται με την αίσθηση της ανάγκης να κάνει σεξ με κάποιον, όταν μπορούσε να διορθώσει αυτές τις ανάγκες με πορνό και αυνανισμό».

Ο εισαγγελέας Tom Stierwalt αποφάσισε να μην υποβάλει την υπόθεση σε μεγαλύτερη κριτική επιτροπή, γιατί είπε ότι ο Vitte μπορεί να παρουσιάσει μια εξήγηση για να δικαιολογήσει αυτή την καταγγελλόμενη πράξη.

Ο Vitte τράπηκε σε φυγή όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί προσπάθησαν να του πάρουν συνέντευξη για την υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος.

Ο Vitte είχε χρεωθεί ποινή για ενδοοικογενειακή βία πριν από 10 χρόνια όταν ξυλοκόπησε τον 5-χρονο γιο της τότε φίλης του μέχρι να ματώσει, για να τιμωρήσει το αγόρι επειδή έβρεξε το κρεβάτι του, δήλωσαν οι αναπληρωτές.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger