Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ

Ο Πάστορας Λεσέγκο Ντάνιελ προειδοποιεί ότι συγκλονιστικά πράγματα θα συμβούν φέτος. "Θα δούμε ανθρώπους που θα αιωρούνται στον αέρα", δήλωσε ο πάστορας. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Ιανουαρίου 2014

"Προβλέπω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν από τα θαύματα», είπε την Κυριακή. Ο Πάστορας Λεσέγκο έδωσε ένα κήρυγμα κατά την πρώτη του υπηρεσία, δεδομένου της είδησης ​​την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα μέλη του ποιμνίου του, να τρώνε χόρτο αφού προσεύχονται. 

"Ο Θεός άρχισε κάτι εδώ. Εγώ απλά το αποδέχτηκα. ​​Το επόμενο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι θα δούμε ανθρώπους να αιωρούνται στον αέρα." 

Ο πάστορας παραδέχθηκε ότι έφαγε γρασίδι. "Η θεραπεία του Θεού έρχεται με πολλούς τρόπους. Είναι αυτός που σας ώθησε να φάτε το χορτάρι. Δεν ήταν μόνο το χόρτο αλλά ένα μείγμα από θάμνους. 

Ποτέ δεν θα αρνηθώ αυτό που κάνω. Αν το κάνω, θα είναι απογοητευτικό για τον Ιησού Χριστό. " Οι οπαδοί του άρχισαν να χειροκροτούν και να ουρλιάζουν. 

Ο χαρισματικός νεαρός πάστορας είπε στο εκκλησίασμα του οτι είναι ένας άνθρωπος του Θεού. "Δεν είμαι μάγος. Αυτή είναι μια συνολική επίδειξη δύναμης από άνωθεν.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger