Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΟΧΙΜ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤΑΡ ΦΟΛΣ ΤΗΣ ΑΙΟΒΑ;

Μερικές φορές οι κάμερες μας δείχνουν αυτά που τα ανθρώπινα μάτια δεν μπορούν να δούν. Θα μπορούσε αυτό που βλέπετε να είναι μια φωτογραφία από ένα πραγματικό άγγελο; 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιανουαρίου 2014

Σε μια πρόσφατη διάσκεψη των Promise Keepers στο Σένταρ Φολς της Αϊόβα ένας Βαπτιστής πάστορας πήρε δύο φωτογραφίες απο τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας στιγμής επαίνου και λατρείας. 

Και οι δύο από αυτές τις φωτογραφίες δείχνουν "μια απαστράπτουσα, λαμπερή λευκή φιγούρα» που υποτίθεται οτι δεν έπρεπε να είναι εκεί και δεν μπορούσε να φανεί με γυμνό μάτι. Εκείνη τη στιγμή που είχαν ληφθεί οι φωτογραφίες, η μπάντα στη σκηνή τραγουδούσε αυτά τα λόγια: «Χριστέ πάρε τα πάντα απο μένα. Τρέχω μαζί σου, Τρέχω με εσένα. Βάζω τα πάντα στα πόδια σου. Η ζωή μου είναι δική σου. 

"Θα μπορούσε να είναι δυνατό η κάμερα να πήρε έναν άγγελο που στεκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της στιγμής επαίνου και λατρείας; Θα μπορούσε αυτή η εικόνα στην πραγματικότητα να είναι η φυσική απόδειξη ότι υπάρχουν πραγματικά οι άγγελοι; Ή θα μπορούσε αυτό το φαινόμενο να έχει προκληθεί από κάτι άλλο; Θα πρέπει να ομολογήσω ότι η εικόνα σε αυτή τη φωτογραφία είναι αρκετά συναρπαστικη.

Από τη  σελίδα τους στο Facebook , η οργάνωση Promise Keepers έχει δηλώσει ότι θεωρούν ότι «κάτι το υπερφυσικό" σίγουρα συνέβη ...

Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία ...



atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger