Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ ΟΤΙ «Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»

Αντονι Τόμπσον, ο τελευταίος αστροναύτης της NASA που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι, απεβίωσε χθες στο νοσοκομείο της Αγίας Εκκλησίας στο Σικάγο κατά τη σεβάσμια ηλικία των 98 ετών. Πριν πεθάνει, ο αστροναύτης αποκάλυψε κορυφαίες πληροφορίες που συγκλόνισαν την οικογένειά του, τους φίλους και το σύνολο της κοινότητας της NASA.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Φεβρουαρίου 2014

«Είχε έναν όγκο στον πνεύμονα του, αλλά ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ δυνατός» εξηγεί ο μοναχογιός του. «Δεν πήρε κανένα παυσίπονο, ήθελε να μείνει ξύπνιος σε όλη τη διάρκεια της εγχείρισης», θυμάται.

Μερικά λεπτά αργότερα, όταν ένας πνεύμονας τρυπήθηκε, ο διάσημος αστροναύτης ένιωσε τη ζωή του σιγά-σιγά να εξασθενεί. «Με άρπαξε από το χέρι και έφερε το αυτί μου δίπλα στο στόμα του. Τότε μου είπε τα πάντα για το πώς ο Ομπάμα δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα υβριδικό ον: μισός άνθρωπος, μισός εξωγήινος »εξηγεί ο ίδιος, βρίσκομαι ακόμα κάτω από το σοκ αυτής της αποκάλυψης.

«Δεν πίστευα ποτέ σε εξωγήινους, αλλά ο πατέρας μου πήγε στο φεγγάρι και εργάστηκε για τη ΝΑΣΑ όλη του τη ζωή. Εργάστηκε στην περιοχή 51 για περισσότερο από 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αλλά ήθελα να το πω στον κόσμο, μόνο σε περίπτωση που είναι αλήθεια ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτερος αξιωματούχος κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι είναι εξωγήινος. Οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράν έχουν επίσης τον ισχυρισμό για μια παρόμοια ιστορία από την εκλογή του το 2008.


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger