Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

«Χιλιάδες ισραηλινοί έφηβοι πήραν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας σήμερα μέσα από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Φεβρουαρίου 2014
Ξεκίνησαν στην πόλη της Ma'ale Adumim και βάδισαν στην περιοχή E-1, απαιτώντας να μπει τέλος στις ειρηνευτικές συνομιλίες, και να προωθηθεί μια μαζική αύξηση της εποικιστικής δραστηριότητας.
"Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλο τον κόσμο ότι η γη είναι δική μας," δήλωσε ο ισραηλινός ΥΦΥΠΕΞ Ze'ev Elkin, ενα από τα πολλά επιθετικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου που πήραν μέρος στη διαδήλωση διαμαρτυρίας.
Η E-1 είναι ένας μικρός, ως επί το πλείστον άδειος χώρος του οποίου η κύρια αξία είναι ότι είναι ο μοναδικός οικισμός χωρίς έκταση γης στη Δυτική Όχθη που συνδέει το βόρειο και το νότιο τμήμα του παλαιστινιακού εδάφους.
Οι προσπάθειες για τη δημιουργία ισραηλινών οικισμών στην έκταση επικεντρώνονται στην ιδέα ότι αυτή θα είναι η τελική κωδωνοκρουσία θανάτου για το παλαιστινιακό κράτος, και οι Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έχουν επιμείνει ότι θα πάνε το Ισραήλ στο διεθνές δικαστήριο πέρα από τη χώρα.
Το ισραηλινό υπουργείο Στέγασης έχει εγκρίνει επανειλημμένα την κατασκευή οικισμού στην Ε-1 αλλά ο Νετανιάχου, φοβούμενος την αντίδραση, αν αυτή η κίνηση θα είναι αυτό που θα σκοτώσει τελικά την ήδη αδύνατη διαδικασία ειρήνης, έχει ακυρώσει μέχρι στιγμής τέτοιες διαταγές.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger