Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΧΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΡΩΤΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΩΡΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Η Αμερικανική υποστήριξη στην αντιπολίτευση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, εμπνέεται από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα πέρα ​​από τον Ατλαντικό Ωκεανό στην Ουκρανία. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Φεβρουαρίου 2014

Επόμενος στόχος του φιδιού μετά την αποτυχία να μην κερδηθεί καμία από τις εκλογές της Βενεζουέλας, κερδίζοντας λαϊκή εντολή από την πλειοψηφία του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, οι ηγέτες της επικρατούσας αντιπολίτευσης τώρα καταφεύγουν σε χρωματιστή επανάσταση και μια στρατηγική διάσπασης σε στίλ Ουκρανίας. 

Ο στόχος αυτών των ηγετών της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα είναι να χειραγωγήσουν τους γαλβανισμένους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στη δημιουργία μιας πολιτικής κρίσης στο Καράκας. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης το κάνουν αυτό με την υποκίνηση των διαδηλωτών στη λήψη μέτρων, τα οποία αποσκοπούν στην ανατροπή της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.

Οι ίδιοι ηγέτες της αντιπολίτευσης και οι ξένοι υποστηρικτές τους, χρησιμοποιώντας την κάλυψη από τις αδιαμφισβήτητες ανησυχίες σχετικά με τα ποσοστά αύξησης της εγκληματικότητας, την πολιτική διαφθορά και την οικονομική κρίση στη Βενεζουέλα ως μεταμφίεση που ουσιαστικά μοιάζει με απόπειρα πραξικοπήματος. 

Οι κοινωνικο-οικονομικές ανησυχίες ενός τμήματος του πληθυσμού χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για να νομιμοποιήσουν τη δράση και τη βία στους δρόμους που στοχεύουν στην ανατροπή της κυβέρνησης.

Η ώρα για την παγκόσμια κυβέρνηση πολιτικών και τεχνοκρατών που θα ορίσει ο ΟΗΕ πλησιάζει. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger