Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ (ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) ... ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

«Ενώ η προσοχή του κόσμου είναι καθηλωμένη στα δραματικά γεγονότα που προωθούνται στη Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάνει βήματα για να εντάξουν τη Γεωργία πιο κοντά στο ΝΑΤΟ. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Φεβρουαρίου 2014
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτό το σενάριο μπορεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στον Καύκασο και το στέλεχος των σχέσεων μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας. Αλλά οι προειδοποιήσεις πέφτουν σε κουφά αυτιά. Ανταγωνίζονται για τον έλεγχο του σημαντικού μέρους της πρώην Σοβιετικής επικράτειας, μιας ισχυρής Ρωσίας που διέλυσε το τσιράκι της Λευκής Αδελφότητας Γκορμπατσόφ.
Μια ιδεολογική επίθεση στη Γεωργία προέρχεται από δύο κατευθύνσεις. Από τη μία πλευρά, η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαναγκάζει τις τιμές της κατά της Τιφλίδας στο πλαίσιο του λεγόμενου προγράμματος της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, ενώ δεν προσφέρει τίποτα σε αντάλλαγμα, χωρίς μερίσματα, δικαιώματα ή προνόμια, σε μια προφανή προσπάθεια να καταστρέψει ό, τι δεσμούς είναι δυνατόν να εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ Γεωργίας και Ρωσίας και να επεκτείνει την επιρροή της ΕΕ στην περιοχή. 
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger