Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ - ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

θα σας άρεσε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του εγκεφάλου σας; 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Φεβρουαρίου 2014

Ας πούμε ότι περάσατε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, για παράδειγμα-δεν θα ήταν ωραίο να βγάλουν έξω τον κατεστραμένο σας εγκέφαλο και να τον αντικαταστήσουν με ένα αντίγραφο που θα είχατε κατεβάσει και κρύψει πριν από το ατύχημα; 

Ή ίσως κατά την πάροδο του χρόνου θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ακόμη και μια συλλογή εγκεφάλων, που στον κάθε ενα θα αποθηκεύατε τις διαφορετικές μνήμες, τις σκέψεις και τα όνειρα που θα ισοδυναμούσαν, κατά μία έννοια, σε διαφορετικές εκδόσεις; 


«Σύμφωνα με τον Russell Hanson, επικεφαλής αντιγράφων ασφαλείας του εγκεφάλου, αναφέρει ότι το μυαλό μας τελικά θα αποθηκεύεται σε ηλεκτρονική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για την ευκολία μας.
Οι φουτουριστές μας δείχνουν ότι το ανέβασμα και το κατέβασμα του εγκεφάλου θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για το μέσο νοικοκυριό εντός δύο δεκαετιών. 

Η τεχνολογία, όπως υφίσταται σήμερα σημαίνει ότι το μυαλό σας μπορεί σίγουρα να χαρτογραφηθεί, αλλά θα καταστραφεί κατά την επεξεργασία.
Είστε εντάξει μέχρι εδώ, σωστά;
Επίσης, οι επιστήμονες δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να εγγυηθούν ότι η συνείδησή σας θα διατηρηθεί στα ηλεκτρονικά δεδομένα σας. Εδώ απαλλάσσονται από αυτή την ευθύνη.
Υποχρεούνται επίσης να σας ενημερώσουν ότι η προκύπτουσα προσωπικότητά σας μετά από την επαναφόρτωση του εγκεφάλου σας μπορεί να είναι ή να μην είναι αναγνωρίσιμη στους φίλους σας, την οικογένεια, ή ακόμα και τον εαυτό σας.
Εγγραφείτε εδώ, παρακαλώ. "
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger