Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ «FACE-BOOK» ... ΑΠΟ ΤΟ 1902

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Facebook υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και γιορτάζει την επέτειό του την Τρίτη και θυμάται τις πρώτες ημέρες του ως ιστοσελίδα αποκλειστικά για τους σπουδαστές κολεγίων και που τώρα κυμαίνονται πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες από παιδιά 13-ετών-μέχρι παππούδες και γιαγιάδες όλοι μαζί. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Φεβρουαρίου 2014
Αλλά αυτό που μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει είναι ότι η ιδέα για ένα είδος "Face-book" υπήρχε γύρω στις αρχές του 1900.
«Η τελευταία καινοτομία για να περνάτε το χρόνο σας στο εξοχικό σας είναι γνωστό ως« Face-book, " αναφέρει ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 1902 σε μια βρετανική εφημερίδα που ονομάζεται The Western Times. 
"Ο καθένας που θα έρχεται για να μείνει πρέπει να σχεδιάσει ένα πρόσωπο στο άλμπουμ και να υπογράψει το όνομά του από κάτω. Το αποτέλεσμα είναι πολύ διασκεδαστικό, και τα χειρότερα σχέδια συχνά προκαλούν τη μεγαλύτερη διασκέδαση. "
Το αρχείο από τη βρετανική εφημερίδα ανέσυρε αυτό το απόκομμα εγκαίρως για την επέτειο των σύγχρονων χρηστών του Facebook που έχουν έρθει να ξέρουν.
«Ξεχασμένες ιστορίες όπως αυτή πραγματικά εμπλουτίσει όσα γνωρίζουμε για το παρελθόν. Είναι εκπληκτικό το πόσο στενά το «Face-book» του 1902 αντικατοπτρίζει αυτό που χρησιμοποιούμε σήμερα - η ιστορία σίγουρα φαίνεται να επαναλαμβάνεται.
Όσον αφορά το σύγχρονο Facebook, άρχισε πριν από 10 χρόνια από τον τότε δευτεροετή φοιτητή Μαρκ Ζούκεμπερκ του Χάρβαρντ.
Υπάρχουν 1.230.000.000 χρήστες του Facebook σήμερα, ή περίπου 17 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger