Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ICA: ΕΔΩΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Είδαν ότι η δουλειά δεν περπατάει για μια ακόμη φορά, και δεν είναι βέβαια δυνατόν να πάει για εκατομμυριοστή φορά ο Σαμαέλ στην Λίλιθ και να της πεί έλα να τα βρούμε, και δεν είναι δυνατόν η μεγάλη πόρνη της Βαβυλώνος να πάει να πείσει τον μεγαλύτερο απατεώνα για κάποιο σχέδιο η πλεκτάνη που θέλει να επιβάλλει είς βάρος του. Αυτά δεν μπορούν να συμβούν, είναι δεδομένα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Φεβρουαρίου 2014

Το άρθρο είναι απομαγνητοφώνηση απο την διαδυκτιακή εκπομπή του Λιακόπουλου Δημοσθένη στο Prisonplanet και αναρτήθηκε απο την Αθέατη γνώση.

Ετσι, πήγε η Λευκή Αδελφότητα στο συμβούλιο της ICA, και βασιζόμενη στις ιδιότητες του μετάλλου ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ζήτησε οι άνθρωποι να υφίστανται στην κοινωνική τους ζωή πιό έντονα τους νόμους της φύσεως. 

Οι ανθρώπινες κοινωνίες, ουσιαστικά ακολουθούν τους νόμους της φύσης - του ψεύτικου κόσμου του οποίου ζούμε. Αυτή τη στιγμή ούτως η άλλως ακολουθούν οι κοινωνίες αυτούς τους νόμους.

Ετσι, ζήτησε η Λευκή Αδελφότητα εξουσία να τους εφαρμόσει ακόμη περισσότερο σε ατομικό επίπεδο. Θα πεί κανείς, δεν υφιστάμεθα τους νόμους της φύσης; το νόμο της βαρύτητας; Τότε τι περισσότερο ζήτησε  ο Σαμαέλ δια των αντιπροσώπων του;

Ζήτησε εντέχνως και πλαγίως τη μείωση της ελευθέρας βούλησης των ανθρώπων. 
Προσέξτε.... Δεν ζήτησε να μην έχουν ελέυθερη βούληση, ζήτησε εξουσία να μειώσει την ελεύθερη βούληση. Υπ όψιν, ότι η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων δεν είναι και τόσο ελεύθερη...

Για παράδειγμα τα ΜΜΕ τι κάνουν; επιβάλλουν στους ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα, γιατί το σύμπαν το οποίο ζούμε είναι ενα σύμπαν, αιτίου και αιτιατού. Στη βίβλο των Μπαχομέχ ονομάζουν τον Θεό "άκρο των αιτίων", διότι το σύμπαν του Θεού, εκτός απο ψηφιακό (digital) είναι σύμπαν τελεολογικό (αυτό που έχει τέλος). Τέλος, θα πεί "σκοπός" στα ελληνικά. Τελεολογικό σύμπαν, είναι το σύμπαν που γίνεται για κάποιο σκοπό. 

Ο Θεός δεν έφτιαξε για πλάκα κάτι.... όλα έχουν κάποιο σκοπό που γίνονται στη δημιουργία. Είναι σύμπαν που υπάρχει "αίτιο και αιτιατό" (αίτιο και αποτέλεσμα). Αυτό, επειδή και στο σύμπαν το πραγματικό υπάρχει, αλλά και στο ψεύτικο του Διαβόλου υπάρχει, ο Σαμαέλ, Αρχάγγελος του σκότους εκ του γένους Οφανίμ, ο αρχηγός των εκατομμυρίων εκπεσόντων Δαιμόνων/ Αγγέλων ουσιαστικά. Πριν κάν γίνει η δημιουργία των ανθρώπων όταν ο Αρχάγγελος εκ του γένους Οφανίμ "Σαμαέλ" υπεύθυνος για τη μουσική αρμονία του σύμπαντος έμαθε ότι τη μεγάλη αποστολή που είχε κατά νού ο Θεός για να το πώ πιό απλά.

Οταν έμαθε ο Σαμαέλ ότι οι άνθρωποι θα ήταν αυτοί που θα εκετελούσαν την αρχαία μεγάλη αποστολή και τον αρχαίο σκοπό, ζήλεψε και αποστάτησε απο το Θεό και τον ακολούθησαν δισεκατομμύρια πολλά αγγελικών πλασμάτων απο διάφορα γένη. Μετά απο αυτή την πρώτη αποστασία, ακόμη 201 αγγελικά πλάσματα απο το γένος Ελοχίμ εξέπεσαν - όταν απο τα αγγελικά πλάσματα που έστειλε ο Θεός να κυβερνήσουν τους ανθρώπους, αυτούς έπεισε ο Διάβολος ότι για να βελτιώσουν το γένος των ανθρώπων πρέπει να κάνουν ενα νέο γένος ανθρώπων και να κάνουν παιδιά με τις γυναίκες των ανθρώπων, και αυτά τα παιδιά είναι οι λεγόμενοι αρχαίοι θεοί Νεφελίμ, Ελ κτλ...

Κάποιοι μάλιστα είπαν: "Μα πώς είναι δυνατόν, οι "Αγιοι άγγελοι" να έκαναν τέτοιο πράγμα στις γυναίκες;"

Γιατί δηλαδή, οι Αγιοι άνθρωποι πως κάνουν παιδιά;;;;;; 
Οι Αγιοι άγγελοι πως εξέπεσαν μαζί με τον Διάβολο;;;;;
Οι 201 μας πείραξαν;;;

Τους Δαίμονες όμως δεν τους αγγίζει κανένα σαρκικό αμάρτημα, τους είναι παγερά αδιάφορο διότι έχουν επίγνωση του κόσμου αυτού και γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται. Αυτοί έχουν πίστη, ξέρουν τι είπε ο Χριστός και τι είναι αλήθεια, απλά δεν τα εφαρμόζουν γιατί είναι εχθροί του Χριστού.

Εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι αλλά δεν έχουμε πίστη. Δεν πιστεύουμε ότι μας είπε αλήθεια ο Χριστός. 

Πήγαν λοιπόν τα τσιράκια του Σαμαέλ στο συμβούλιο της ΙCA και είπαν: Θέλουμε περισσότερη ενεργοποίηση στο "αίτιο και το αποτέλεσμα".

Για παράδειγμα, θέλουν να αυξήσουν το άγχος σε μια ανθρώπινη κοινωνία (πχ στην ελλάδα).
Γιατί όμως θέλουν να αυξήσουν το άγχος και ακολούθως και την απελπισία;  

Γιατί απο την απελπισία των ανθρώπων πάιρνουν δύναμη οι Δαίμονες. Απο αυτό τρέφονται, απο αυτό ζούν, γι αυτό ζούν. Για παράδειγμα:

θέλουν να αυξήσουν το άγχος στην ελληνική κοινωνία. Πως το καταλαβαίνουν ότι αυξήθηκε το άγχος; κοιτάνε τις πωλήσεις στα τσιγάρα, ανεβαίνουν οι πωλήσεις 10%, οπότε; αυξήθηκε το άγχος. Το βλέπουν. "Αίτιο, και αποτέλεσμα".

Θέλουν να αυξήσουν την απελπισία. Σου λένε, αν δεν δώσεις αυτά τα χρήματα απο κάποιον φόρο θα πάς φυλακή. Αυξάνουν την απελπισία.

Αυξάνεται η κατανάλωση αλκοόλ, 5% η 20%. Αυτά τα μετράνε, τα βλέπουνε (όχι φυσικά το ελληνικό κράτος) αλλά τα τσιράκια των λαμογιών. 

Οπότε τώρα αυτοί που λένε: Θέλουμε εξουσία να αυξήσουμε την επιρροή μας, μπορούν να πούν για παράδειγμα "θα σκοτώσουμε όλους τους ανθρώπους" 

Ναί, αλλά δεν έχουν εξουσία να το κάνουν. 

Μπορούν όμως να φέρουν τους ανθρώπους σε τέτοιο σημείο απελπισίας που να αυτοκτονήσουν όλοι οι άνθρωποι. Με το μνημόνιο αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες. Αυτο βέβαια είναι και το Iron Mountain (σιδερένιο βουνό) που αναφέρει οτι πρέπει να κάνουμε ένα λαό ας πούμε να έχει τόσο μεγάλο οικονομικό κόστος σαν αυτό που θα υπήρχε αν είχαμε πόλεμο με μια άλλη χώρα, και να έχει τόσους επιπλέον θανάτους σαν να είχε πόλεμο. Αν εμείς πολεμούσαμε με την Τουρκία μπορεί να μην είχαμε 7000 νεκρούς απο αυτοκτονίες, αλλά λιγότερους.

Οπότε, μπορούν να απελπίσουν τόσο πολύ όλους τους ανθρώπους που να τους κάνουν να αυτοκτονήσουν σχεδόν όλοι. Αυτό επιβεβαιώνεται και απο το Ευαγγέλιο που λέει: βγείτε οι πεθαμένοι απο τους τάφους να μπούμε εμείς οι ζωντανοί. Οπότε μπορούν ανάλογα με το πόσο καταπιέζουν το ανθρώπινο γένος να οδηγήσουν σχεδόν όλους στην αυτοκτονία.

Για να πάνε τα τσιράκια του Σαμαέλ στο συμβούλιο της ICA να ζητήσουν κάτι, πρέπει να παρουσιάσουν στατιστικά στοιχεία ότι η ανομία έχει αυξηθεί. οτι οι άνθρωποι στις νεότερες γενιές δεν επικαλόυνται το Θεό, ότι δεν σκέφτονται κάν ότι υπάρχει Χριστός που ήρθε στον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανόνες που ακολουθεί ο Λέρας και όπως είναι προγραμματισμένος, δεν έχει εξουσία να ρίξει βέτο εκεί μέσα, και το συμβούλιο της ICA δεν έχει εξουσία να το αρνηθεί.

Ο καθένας μας έχει έναν άγγελο που τον παίρνει προστάτη του απο το βάπτισμα. Οταν εμείς έχουμε συμπεριφορά άσχημη και όσο συσσωρεύεται η ανομία μέσα στο μυαλό μας, τον απομακρύνουμε.

Μίλησαν λοιπόν όλες οι πλευρές στο συμβούλιο της ICA, ο MP βέβαια με την τυπική τοποθέτηση του είπε ότι, οτιδήποτε φέρει πιό γρήγορα το άνοιγμα των πυλών και την έξοδο των Νεφελίμ τον βρίσκει σύμφωνο.

Αποτέλεσμα; Αυτοί πήραν αυτό που ήθελαν, και αυτό σημαίνει ότι κάθε αίτιο που μας έκανε να νευριάζουμε μια φορά, τώρα για παράδειγμα θα μας κάνει περισσότερο. Κάθε αίτιο λοιπόν που θα μας έκανε να απελπιζόμαστε μία φορά , θα μας κάνει να απελπιζόμαστε δύο φορές.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger