Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Η "Γή της αγάπης"είναι ένα υπαίθριο πάρκο γλυπτών το οποίο άνοιξε το 2004 στο νησί Jeju στη Νότια Κορέα


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Μαρτίου 2014

Το πάρκο είναι εστιασμένο σε ένα μόνο θέμα, το σεξ. Διαθέτει 140 γλυπτά που αντιπροσωπεύουν ανθρώπους σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις. Έχει επίσης και άλλα στοιχεία, όπως αγάλματα με πέος σε στήση, χείλη αιδίου, και εκθέματα όπως ο «κύκλος του αυνανισμού".Η ιστοσελίδα του πάρκου περιγράφει την τοποθεσία ως "ένα μέρος όπου η αγάπη, η τέχνη και ο ερωτισμός συναντιούνται».


Μετά τον πόλεμο της Κορέας, το νησί έγινε ένας δημοφιλής προορισμός για το μήνα του μέλιτος σε κορεατικά ζευγάρια, λόγω του ζεστού κλίματος του νησιού. Πολλά από τα ζευγάρια είχαν παντρευτεί λόγω των προσυμφωνημένων γάμων, και το νησί έγινε επίσης γνωστό για την ύπαρξη ενός κέντρου σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. 
Σύμφωνα με ένα άρθρο από το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Simon Winchester ανέφερε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο του νησιού δουλεύουν ως «επαγγελματικοί παγοθραύστες". Τα βράδια, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας που διαθέτει ερωτικά στοιχεία, για να βοηθήσει τους νεόνυμφους να χαλαρώσουν.
Το 2002, οι απόφοιτοι του πανεπιστημίου της Σεούλ ξεκίνησαν τη δημιουργία γλυπτών για το πάρκο, το οποίο άνοιξε στις 16 Νοεμβρίου 2004. Περιλαμβάνοντας μια περιοχή σε μέγεθος «δύο γηπέδων ποδοσφαίρου", όλα τα γλυπτά μπορούν να επισκεφτούν σε περίπου μία ώρα.
Οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, και ένας ξεχωριστός παιδότοπος είναι διαθέσιμος για τους ανηλίκους ενώ οι ενήλικες το επισκέπτονται.




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger