Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Covanta , και στο χθεσινό άρθρο που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, η εταιρεία παραγωγής ενέργειας που λειτουργεί στην εγκατάσταση του Όρεγκον , αναφέρει ότι η διαδικασία παραγωγής ενέργειας από απόβλητα εκτρωμένων εμβρύων αντισταθμίζει τα αέρια του θερμοκηπίου για να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή . "

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Απριλίου 2014

Η εναλλακτική λύση , που η εταιρεία επισημαίνει , είναι κατάθεση οργανικών αποβλήτων σε χώρους υγειονομικής ταφής , όπου θα μετατραπούν σε μεθάνιο και άλλους υδρογονάνθρακες.

Το μεθάνιο , το οποίο διαμορφώνει ένα τρισδιάστατο , τετραεδρικό μόριο , είναι ένα πολύ ισχυρότερο αέριο θερμοκηπίου από το διοξείδιο του άνθρακα , που παγιδεύει πολύ περισσότερη θερμότητα ανά όγκο μονάδων από το διοξείδιο του άνθρακα που προκύπτει από την ελεγχόμενη καύση σε μια περιβαλλοντικά ευαίσθητη ενεργειακή δυνατότητα.

Άλλες εγκαταστάσεις της Covanta παρέχουν τα επίσημα αντισταθμιστικά οφέλη του άνθρακα για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να μειώσουν τον αντίκτυπό τους στην αλλαγή του κλίματος.

Αυτές οι εγκαταστάσεις , και οι δύο στη Φλώριδα , παράγουν « εθελοντικές πιστώσεις » που μπορούν να αγοραστούν στην ελεύθερη αγορά « από τις επιχειρήσεις και τις ενδιαφερόμενες οργανώσεις για να μειώσουν τα αέρια του θερμοκηπίου.»

Ένα υποχρεωτικό σύστημα cap- and-trade , ( εμπορίας εκπομπών ) όπως ισχύει στην Καλιφόρνια , θα μπορούσε να θέσει νέα τιμή στην αγορά στα αποτεφρωμένα ιατρικά απόβλητα , συμπεριλαμβανομένων των εμβρύων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger