Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ - ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

Ναϊρόμπι , Κένυα:  Η 17χρονη κόρη ενός μουσουλμάνου άντρα στην Ουγκάντα βρέθηκε να παρακολουθεί μία λειτουργία σε εκκλησία αυτό το μήνα προτού να την σκοτώσει επειδή αποχωρίστηκε το Ισλάμ.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Απριλίου 2014
Ο Αβντούλ Χακίμ Ιμπαντά της πόλης Καμουλί στην ανατολική Ουγκάντα χτύπησε τη Νανβουνανί Σχαμίνου και την 19-χρονη αδελφή της, Ναούντο Χασίφα, με ένα αμβλύ όργανο όταν έμαθε ότι είχαν παρακολουθήσει τη λειτουργία της εκκλησίας στις 6 Απριλίου, είπε η Χασίφα.
Οι δύο αδελφές στράφηκαν προς τη χριστιανική πίστη, αφού είχαν το ίδιο όνειρο το βράδυ της 4ης Απριλίου, είπε.
«Και οι δύο είδαμε έναν άνδρα ντυμένο στα λευκά ρούχα, λέγοντας μας να πάμε να προσευχηθούμε στο ναό, αλλά δεν μας είπε σε ποια εκκλησία να πάμε,» είπε η Χασίφα
Στις 6 Απριλίου παρευρέθηκαν στην Ηνωμένη Εκκλησία των Πιστών του Kawaga, στο Καμουλί. "Την Κυριακή το πρωί φτάσαμε στην Εκκλησία και αμέσως πήγαμε να δούμε τον πάστορα και του εξηγήσαμε για το όνειρο και ότι ήμασταν έτοιμοι να γίνουμε Χριστιανοί », είπε. "Ο πάστορας προσευχήθηκε για να μας δεχτεί ο Ιησούς ως Κύριος και Σωτήρας της ζωής μας. Μετά τις προσευχές μας στη συνέχεια ο πάστορας μας εισήγαγε στην εκκλησία ως νέα μέλη της εκκλησίας. Οι πιστοί της εκκλησίας ήταν χαρούμενοι για να μας παραλάβουν. "
Μια Μουσουλμανική περιοχή που τους είδε να εισέρχονται στο κτίριο της εκκλησίας το ανέφεραν αμέσως στον πατέρα τους, σύμφωνα με πηγές. Συγκέντρωσαν μια ομάδα από 32 νέους για να επιτεθούν στην εκκλησία, είπε ο πάστορας Μουσίς Τζέιμς της Ενωμένης Εκκλησίας των Πιστών.
«Όταν είδαμε το θορυβώδες όχλο να πλησιάζει την εκκλησία, οι Χριστιανοί σήμαναν συναγερμό και όλοι αποχώρησαν από τη λειτουργία για κάθε ενδεχόμενο», δήλωσε ο Τζέιμς. «Μερικοί από τους μουσουλμάνους υποχώρησαν, ενώ μερικοί ήρθε εκεί που ήμασταν και μας προειδοποίησαν ότι τα δύο κορίτσια δεν πρέπει να λατρεύουν μαζί τους, και στη συνέχεια έφυγαν."
Οι δύο αδελφές έφτασε στο σπίτι εκείνο το βράδυ για να βρούν τον πατέρα τους που ήταν έξω φρενών.
"Ο πατέρας μας δεν μας χαιρέτησε κάν, αλλά αμέσως μας ρώτησε γιατί αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε την εκκλησία», είπε η Χασίφα. «Είμασταν σιωπηλές. Η σιωπή μας εξόργισε τον πατέρα μας. Έβγαλε ένα αμβλύ αντικείμενο και άρχισε να μας χτυπάει αδιακρίτως. Η αδελφή μου είχε χτυπήσει κάπου κοντά στο λαιμό. Λιποθύμησε και έμεινε αναίσθητη. Ο πατέρας μου φοβήθηκε και σταμάτησε να με χτυπάει. Προσπάθησε να ξυπνήσει την αδελφή μου, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση. Κατάλαβα ότι είχε φύγει. "
Ο Ιμπαντά ήθελε ωστόσο να με σκοτώσει, επίσης, είπε η Χασίφα, αλλά υπερνικήθηκε από το φόβο και αποφάσισε να εκτελέσει την ισλαμική πλύση. Της είπε να φέρει λίγο νερό έξω για τον τελετουργικό καθαρισμό.
«Όταν βγήκα από το σπίτι, αποφάσισα να ξεφύγω αργά στο σπίτι ενός κοντινού πρεσβυτέρου της εκκλησίας, αλλά ένιωθα πολύ πόνο», δήλωσε η Hasifa.
Ο γέροντας της εκκλησίας την έβαλε σε μια μοτοσικλέτα και την οδήγησε σε μια άγνωστη πόλη όπου αναζήτησαν καταφύγιο ανάμεσα στους Χριστιανούς.
"Έφθασε αιμόφυρτη σπίτι μου," είπε ο πάστορας της εκκλησίας της περιοχής, άγνωστος για λόγους ασφαλείας . "Το αριστερό της χέρι ήταν επίσης τραυματισμένο. Εμείς ως εκκλησία έχουμε αναλάβει την ευθύνη της φροντίδας της. "
Ο πάστορας είπε ότι όταν ανέφερε στη Hasifa ότι πρέπει να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία, έκλαψε και είπε: «Εσείς οι άνθρωποι θέλετε τον πατέρα μου να με σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε την αδελφή μου;"
"Το κορίτσι εξακολουθεί να έχει τραυματιστεί ως αποτέλεσμα του θανάτου της αδελφής της και χρειάζεται τις προσευχές και την παροχή συμβουλών», δήλωσε ο πάστορας στην πλειοψηφία του χριστιανικού έθνους, το οποίο είναι 11,5 % Μουσουλμανικό. 
Η Χασίφα είπε ότι ο πατέρας της δεν θα ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι. "Ξέρω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω στον πατέρα μου, γιατί έχω γίνει Χριστιανή», είπε. "Είμαι ευγνώμων στην εκκλησία για την υποδοχή μου και με έχουν, σαν παιδί τους. Τώρα έχω ένα νέο σπίτι. "

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger