Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

«Αυτό που συμβαίνει στην Αμερική είναι εκτός ελέγχου, η αστυνομία της πολιτειακής κυβέρνησης στο χειρότερο σημείο της. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Μαίου 2014

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα θα βρεθεί στο δικαστήριο, αφού τους έχει επιβληθεί πρόστιμο χιλιάδων δολαρίων και απειλήθηκαν με φυλάκιση για τη σίτιση των αστέγων στην κοινότητά τους.

Η Debbie και ο Chico Jimenez παραδέχονται ανοιχτά την πράξη ότι ταίζουν περισσότερους από 100 ανθρώπους που είναι άστεγοι στην Daytona Beach.

Η αστυνομία στην Παραλία της Daytona τους απείλησε με σύλληψη και φυλάκιση, εάν προσφέρουν ξανά τα σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα τους στο Manatee Island Park.

Για να καταλάβουμε λοιπόν πως συνδέεται η Ατζέντα 21 με τους άστεγους και γιατί οι πολιτείες της Αμερικής δεν θέλουν να τους ταίσουν - όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στην Αθέατη γνώση, είναι διότι όταν διωχθούν όλοι αυτοί οι άστεγοι, και όσοι καταφέρουν να ζήσουν, θα πρέπει κάπου να πάνε. 

Ολοι οι Αμερικανοί που είναι υποστηρικτές του BLM, ("γραφείο διαχείρισης εδάφους" οργανισμός εντός των Ηνωμένων Πολιτειών του Υπουργείου Εσωτερικών που διαχειρίζεται τις δημόσιες εκτάσεις της Αμερικής και αυτομάτως της Ατζέντας 21) , αυτό που έχουν στο μυαλό τους για εσάς, δεν το κάνουν για τις χελώνες, την ηλιακή ενέργεια, και φυσικά όχι για τους άστεγους ...  αλλά γίνεται για τη βοσκή όλων μας σε τόσο μικρούς χώρους για όσο το δυνατόν καλύτερο έλεγχο "των βοοειδών" (ή πρόβατα σε αυτή την περίπτωση) όπως προβλέπει η Ατζέντα 21.

Aστεγοι, άνεργοι και φτωχοί μπορεί σύντομα να μαντρωθούν σε «μίνι-σπίτια," μικροσκοπικές κατοικίες.

Θα μου πείτε ... και είναι κακό να έχουν μια στέγη οι άστεγοι; Οχι βέβαια, το αντίθετο. 
Πίσω όμως από όλο αυτό κρύβεται η Ατζέντα 21 που θέλει στο άμεσο μέλλον αφού μας αρπάξει την όποια ιδιοκτησία έχουμε, να μας μαντρώσει όλους σε οικολογικές πόλεις και σε σπίτια με ελάχιστα τετραγωνικά κολλημένα το ενα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε όταν κυβερνήσει ο Αντίχριστος να μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τους πάντες αφού όλοι θα έχουν υποταχθεί στην παγκόσμια χούντα του με το χάραγμα στο χέρι του κάθε ανθρώπου- που όποιος δεν θα το έχει θα είναι ήδη νεκρός αφού χωρίς αυτό δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει για να ζήσει ούτε τις κρεατόμαζες που θα προσφέρουν για να ταίσουν τα μαντρωμένα πρόβατα (δηλαδή εμάς τους ανθρώπους) αλλά ούτε θα μπορεί να πουλήσει κανείς τίποτα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger