Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Ένα από τα βασικά στάδια τα οποία απαιτούνται για να έρθει κι επίσημα ο Αντίχριστος ως ο ορισμένος βασιλιάς του κόσμου αυτού είναι το να χτιστεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα μέσα στο κράτος του Ισραήλ.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Ιουλίου 2015





Το κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε από τους χαζάρους ουσιαστικά που είναι οι Γιουγκούρ Τούρκοι που ήρθαν χωρισμένοι σε δύο τμήματα από την έρημο Τάκλα Μακάν και χρησιμοποιήθηκαν ως το κύριο μέσο και όργανο για την Λευκή Αδελφότητα ώστε να κυριαρχίσει στον κόσμο και ως το χρώμα της σημαίας του έγινε το άσπρο και το μπλέ τα χρώματα δηλαδή της Λευκής Αδελφότητας και η εξάλφα που στα έξι άλφα της ταιριάζουν τα γράμματα της λέξης Σαμαέλ.

Το σχέδιο αυτό για να γίνει το κράτος αυτό είναι πάρα πολύ παλιό και πρίν το 1800 κάτι που φαίνεται σε πολλά κείμενα μα βασικότερα στο χειρόγραφο με τίτλο Επιβουλή Κατά Ορθοδόξων του Κοσμά Φλαμιάτου που παραδώθηκε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο και φαίνεται ξεκάθαρα μέσα σε αυτό κι ότι το σχέδιο για να γίνει ένα νέο κράτος για τους Εβραίους ήταν έτοιμο πολύ πρίν αυτό δημιουργηθεί αλλά και ότι οι Εβραίοι αποτελούν ουσιαστικά θύματα των Αδελφοτήτων του Σκότους .

Ας δούμε συγκεκριμένα τα λόγια μέσα από το χειρόγραφο μαζί με κάποια σχόλια που μπορούν να γίνουν πάνω σε αυτά.

Ακολουθεί το απόσπασμα.

Αυτή δε η πολιτική ξεκίνησε και έχει για συμμάχους της  σ΄αυτήν την επιβουλή  και όλους τους απανταχού επίσημους Εβραίους , οι οποίοι συνεισφέρουν πολλά χρήματα στο ταμείο της Αγγλίας λόγω του ότι πρόκειται να καταργήσει τις ειδωλολατρικές δεισιδαιμονίες του χριστιανισμού , όπως αυτή διατείνεται , την εξουσία και την επιρροή των Παπών , των Επισκόπων , των Πατριαρχών και των υπολοίπων κληρικών και λόγω του ότι δίνει απατηλές υποσχέσεις ότι θα ανεγείρει τον Ναό του Σολομώντος και θα συστήσει Εβραικό κράτος στην Παλαιστίνη.

Σχόλια πάνω στο κείμενο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο

Την επιβουλή , το σχέδιο δηλαδή , δεν το έφτιαξαν οι Εβραίοι , αλλά η Ελίτ χρησιμοποιεί τους Εβραίους που είναι σκορπισμένοι όπου Γης και χρησιμοποιεί τα χρήματά τους που τα έστελναν στην Αγγλία καθώς εκείνη την εποχή η Αγγλία ήταν το όργανο προώθησης των σχεδίων της Λευκής Αδελφότητας.

Το σημερίνο όχημα προώθησης του παγκόσμιου σχεδίου είναι οι ΗΠΑ.

Το κοινό χαρακτηριστικό της Αγγλίας και των ΗΠΑ που οι ΗΠΑ το έχουν πολύ εντονότερο , είναι το ότι από τον υπόλοιπο κόσμο τις χωρίζει θάλασσα και είναι ως εκ τούτου πιο ασφαλείς σε σχέση με την Γερμανία ή την Γαλλία για παράδειγμα στις οποίες ένας στρατός μπορεί οδικώς να μπει μέσα.

Λέει επίσης ότι υπόσχεται να κάνει τον τρίτο ναό του Σολομώντα και θα τους ιδρύσει κράτος στην Παλαιστίνη πράγμα που έκανε τελικά.

Συνεχίζουμε όμως με το χειρόγραφο.

Πολλές φορές μάλιστα σε διάφορα μαντήλια σκεύη και υφάσματα δίνει οδηγίες και τυπώνεται σε αυτά η ανακαίνηση του Ναού αυτού ενώ άλλες φορές υποκινεί και διαφημίζεται μέσω των εφημερίδων η ανάγκη και το χρέος για την σύσταση του Εβραικού κράτους .

Αυτό το τελευταίο γίνεται αφενός μεν για να δίνει ελπίδες στους Εβραίους , αφετέρου δε για να προκαλέσει σκάνδαλο σε όλες τις άλλες αυλές εναντίον της λεγόμενης Ελληνικής ανεξαρτησίας.


Σχόλιο:

Προσέξτε , λέει ότι την προπαγάνδα για την ίδρυση του Εβραικού κράτους την κάνουν για να δίνουν ελπίδες στους Εβραίους και να τους παίρνουν τα λεφτά αλλά και για να λένε ότι αφού δεν έχουν κράτος οι Εβραίοι γιατί να έχουν και οι Έλληνες.

Όπως είδαμε μέσα από το χειρόγραφο οι Εβραίοι αποτελούν θύματα των λαμογιών αλλά παράλληλα τους ίδρυσαν το κράτος τους με σκόπο να γίνει ο τρίτος ναός.

Καθώς όμως τα λαμόγια δεν κάνουν μάγκα κανέναν στο τέλος θα διώξουν τους Εβραίους από την περιοχή ώστε να έρθει σε εκείνο το μέρος ο Αντίχριστος.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger