Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΤΟ CNN ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑΧΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Αν αυτό το βίντεο δεν κάνει το αίμα σας να βράζει, τότε μάλλον έχετε σοβαρό πρόβλημα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Ιουλίου 2014





Φωτό: "Κινηματογράφος Σντερότ . Ισραηλινοί φέρνοντας καρέκλες στον λόφο Σντερότ παρακολουθούν τα πρόσφατα χτυπήματα στη Γάζα. Χτυπούν παλαμάκια όταν ακούγονται εκρήξεις."

Ξέρεις ότι κάτι έχει πάει τρομερά στραβά όταν βλέπεις ανθρώπους να ενθουσιάζονται, την στιγμή που γυναίκες και παιδιά γίνονται κομματάκια (δείτε το βίντεο παρακάτω).




Αυτή η σκηνή που είδαμε από το CNN στο Ισραήλ δεν είναι η μοναδική, αλλά είναι η υψηλότερη αυτού του είδους ψυχωτική συμπεριφορά που έχει γίνει μέχρι τώρα. 

Στο τελευταίο βίντεό μας που εκθέτει τι πραγματικά συμβαίνει στη Γάζα δείξαμε ένα σύντομο κλιπ όπου πλήθος Ισραηλιτών είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν το βομβαρδισμό.



Αυτό, επίσης, επικυρώνει περαιτέρω την εικόνα που ο Δανός δημοσιογράφος Allan Sørensen έγραψε στις 9 Ιουλίου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι απεικόνιζε την ίδια δραστηριότητα.

Εβραίοι που φέρνουν καρέκλες στην κορυφή ενος υψώματος στο Σντερότ για να παρακολουθήσουν την γενοκτονία των Παλαιστίνιων»

Υπάρχει πολλή συζήτηση για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε η ισραηλινή κυβέρνηση, αλλά αυτό που βλέπουμε στο Ισραήλ τώρα δεν είναι μόνο πολιτική. 

Αυτό είναι το χειρότερο είδος πολιτιστικής αθλιότητας. 

Προσέξτε το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει λιντσάρισμα του όχλου στους δρόμους του Ισραήλ που κηνυγούν Άραβες.




Ενα παρόμοιο πράγμα είδαμε και στη ναζιστική Γερμανία.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην τελευταία κτηνωδία του Ισραήλ, οι περισσότεροι εκ των οποίων άμαχοι, περίπου οι μισοί από τους οποίους είναι γυναίκες και παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger