Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η ΙΣΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: «ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ» {ΒΙΝΤΕΟ}

Η τρομοκρατική ομάδα που ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα απείλησε να χτυπήσει στο Ιράκ την Πέμπτη το βράδυ είναι η ίδια που απειλεί να χτυπήσει την Αμερική.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Αυγούστου 2014


«Λέω στην Αμερική ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει καθιερωθεί," δήλωσε στο VICE ο Αμπού Μοσά , ένας εκπρόσωπος της τρομοκρατικής ομάδας που είναι γνωστή ως το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία (ISIS),  σε ένα βίντεο της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Πέμπτη. 

Να μην είναι άνανδροι .... και μας επιτίθενται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Αντ αυτού στείλτε τους στρατιώτες σας, να ξευτιλιστούν στο Ιράκ. "

"Εμείς θα τους ρεζιλεύουμε παντού, και αν θέλει ο Θεός, θα ανεβάσουμε τη σημαία του Αλλάχ στο Λευκό Οίκο", πρόσθεσε.


Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο πάνω μέρος της γενειάδας αυτού του τύπου στην παραπάνω φωτό και πόσο έντονη είναι. Μοιάζει ψεύτικη. Θα το δείτε και στο βίντεο. Το καπέλο αυτού του ατόμου είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με το κεφάλι του και φαίνεται ολοκαίνουργιο. 

Το πουκάμισό του είναι καθαρό και κολαριστό, επίσης, μοιάζει και καινούργιο. Το γιλέκο που φοράει δεν είναι πανοπλία σώματος, αλλά απλώς μια ζώνη με θήκες που δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για να τον κάνει να φαίνεται σαν "στρατιώτης" μπροστά στις κάμερες.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι εικασίες. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger