Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ!!! Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ COLGATE ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΕΡΗΣ ΤΡΙΚΛΟΣΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ

Εάν χρησιμοποιείτε μια συμβατική οδοντόκρεμα, πιθανόν να βουρτσίζετε τα δόντια σας με μια χημική ουσία που συνδέεται με ενδοκρινικές διαταραχές, καρκίνο, στειρότητα και μια σειρά από άλλα προβλήματα υγείας. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Αυγούστου 2014


Μια πρόσφατη μήνυση στο Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας, αποκάλυψε ότι η Colgate-Palmolive ΣΙΑ συνωμότησε με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), κατά τη δεκαετία του 1990 παρακρατώντας εσκεμμένα τα δεδομένα ασφαλείας για την Τρικλοσάνη, μια επικίνδυνη βιοκτόνος χημική ουσία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο Σύνολο της μάρκας οδοντόκρεμων Colgate. 

Η Total είναι σήμερα η μόνη οδοντόκρεμα στην αγορά που περιέχει Τρικλοσάνη, και η συνεχή παρουσία της στο προϊόν στοματικής φροντίδας έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών διαφωνιών. 

Η τρικλοσάνη μπορεί να προκαλέσει εμβρυϊκές δυσμορφίες των οστών. Με βάση όσα γνωρίζουμε τώρα σχετικά με αυτό το είδος της αναπτυξιακής ανωμαλίας, είναι άκρως ενδεικτικό ότι η τρικλοσάνη αλληλεπιδρά με το ενδοκρινικό σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ορμονών που οδηγούν στην υγιή ανάπτυξη των οστών. 

Με τον ορισμό τρικλοσάνη εννοούμε ένα φυτοφάρμακο που, με βάση τη χημική του δομή, μοιάζει με ένα σημαντικό συστατικό του χημικού όπλου Agent Orange που ψεκαζόταν κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger