Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

2014 - 2015 - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Η Αθέατη γνώση παρουσιάζει εν περιλήψει με την μορφή τίτλων, στους αναγνώστες της τα γεγονότα που αφορούν το πολιτικό μέλλον της ελλάδας για το 2014 -2015, το οποίο δεν φαίνεται καθόλου αβέβαιο αφού όλες σχεδόν οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί για τα ερχόμενα χρόνια.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Οκτωβρίου 2014



1) Η κυβέρνηση, αφού έχει πλέον κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή την παρασκευή, παίρνει παράταση τουλάχιστόν μέχρι τον μάρτιο του 2015 όπου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για το νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού λήγει η θητεία του, ενώ συνάμα, οι ψευτοδημοσκοπήσεις των νταβατζήδων των ΜΜΕ για λογαριασμό των κομμάτων θα συνεχίζονται με ποσοστά απάτης που θα δίνουν μέχρι και αυτοδυναμία στον Σύριζα.

2) Αναμένεται εντός ολίγων εβδομάδων πρόταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στην βουλή για αλλαγή του εκλογικού νόμου επί το αναλογικότερο όπου θα ψηφιστεί από το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτών και θα τεθεί σε ισχύ από τις επόμενες εκλογές.

3) Ακαρπές θα είναι οι συνεχιζόμενες ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο αφού δεν θα μπορέσει να συμπληρωθεί ο αναμενόμενος αριθμός των 200 βουλευτών στις δυο πρώτες ψηφοφορίες, και θα επέλθει και τρίτη ψηφοφορία στην οποία θα χρειαστούν 180 βουλευτές για την εκλογή προέδρου. Αφού και πάλι δεν θα εκλεγεί κάποιος, η Βουλή θα διαλυθεί και μέσα σε δέκα μέρες θα προκηρυχθούν εκλογές.

4) Στις εκλογές του Μαρτίου, ο Σύριζα θα βγεί πρώτο κόμμα με διαφορά σχετικά μικρή από την Νέα Δημοκρατία.

5) Μετά τις εκλογές θα ακολουθηθεί η δεύτερη φάση της διαδικασίας για εκλογή προέδρου με την σύσταση της νέας βουλής.

6) Συμφωνία Σαμαρά Τσίπρα να προτείνουν για πρόδρο της Δημοκρατίας κάποιον κοινά αποδεκτό από όλους. Ενα όνομα που ακούγεται είναι και αυτό του Κώστα Καραμανλή με κάθε επιφύλαξη βέβαια το αναφέρουμε αυτό.

7) Ο Σύριζα δεν θα μπορέσει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση διότι αν πάει σε επαναληπτικές εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση θα χάσει το μπόνους των 50 εδρών το οποίο θα έχει καταργηθεί και δεν θα ισχύει μετά την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

8) Οπότε, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με την Ν.Δ για να μην υπάρχει ακυβερνησία στην χώρα, η οποία Ν.Δ θα στηρίξει την κυβέρνηση χωρίς να συμμετέχει ενεργά με τους βουλεύτες της, και θα μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα.

9) Μετά από μερικούς μήνες η κυβέρνηση του Σύριζα θα καταρρεύσει όπως συνέβει και με την κυβέρνηση του Γαπ.  Τα παράλογα που έταζε προεκλογικά στους Γκοίμ ψηφοφόρους του θα έχουν αναιρεθεί ολα. Αν μάλιστα υλοποιήσει και το σχέδιο του για κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων των πολιτών και περισσότερη Ατζέντα 21, τότε οι σκληροπυρινικές συνιστώσες του Σύριζα μαζί με την αντιπολίτευση θα αναγκάσουν τον Τσίπρα να παραιτηθεί.

10) Η ανακοίνωση παραίτησης του Τσίπρα θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger