Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ!!! {ΒΙΝΤΕΟ}

Όσον αφορά την υποτιθέμενη κρίση του Τέξας με τον ιό Έμπολα, ακόμη και οι μεγάλες θυγατρικές των τηλεοπτικών δικτύων γνωρίζουν ότι είναι μια φάρσα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Οκτωβρίου 2014


Η Αθέατη γνώση σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψει ότι δεν υπάρχουν θύματα του Εμπολα στην Αμερική και ότι όλα είναι μια απάτη!!!

«Στα κοινωνικά μέσα, και στις τηλεφωνικές γραμμές των ειδήσεων του CBS 11, το μεγαλύτερο ερώτημα ήταν - ; ποιός ήταν αυτός ο τύπος που δεν φορούσε προστατευτικο εξοπλισμό ", δήλωσε το CBS του Ντάλλας.

Ο άνθρωπος μυστήριο έχει αναγνωριστεί ως Ιατρός συντονιστής ασφαλείας με την Phoenix Air, την αμερικανική εταιρεία μεταφορών που έχει παράσχει τις υπηρεσίες εναέριων ασθενοφόρων για αρκετούς ασθενείς με Έμπολα.


Η νοσοκόμα του Ντάλας Amber Vinson είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ατλάντα την Τετάρτη για τη συνέχεια της θεραπεία της μετά τη διάγνωση με Έμπολα . Μεταφέρεται από ένα ασθενοφόρο σε ένα αεροπλάνο από τέσσερις εργαζόμενους της εταιρείας με τα πλέον-γνωστά λευκά κοστούμια hazmat, ωστόσο, υπήρχε και ένα ακόμη πρόσωπο στην άσφαλτο.

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλυφθεί σε μία από τις φωτογραφίες μας είναι όλα μια μυθοπλασία ενορχηστρωμένη από την σιωνιστική κλίκα των Ρόκφέλερ.  Η κλίκα που βρίσκεται σε πανικό αναγκάστηκε να προωθήσει τη φάρσα, και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε και η γκάφα.



Μια τέτοια γκάφα αποκάλυψε την φάρσα που συντονίζεται σε πλήρη θέα. 

Ο αποκαλούμενος άνθρωπος μυστήριο δεν είναι κανένα μυστήριο. Είναι απλώς ένας ηθοποιός ο οποίος διευθύνει την φάρσα. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος - σωστά αμφισβητεί το πώς αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι απαλλαγμένος από κάθε προστατευτικό εξοπλισμό και να είναι δίπλα σε όλες τις ενέργειες. Ακόμη άλλο ενα γεγονός είναι ότι ο ψεύτοασθενής βρίσκεται αρχικά σε ένα φορείο. Τότε, ξαφνικά, το πρόσωπο αυτό είναι πλήρως περιφερόμενο, περπατώντας με τα πόδια ως το αεροπλάνο. Υποτίθεται ότι το πρόσωπο είναι ετοιμοθάνατο ή άρρωστο, και επομένως, ανίκανο να κινηθεί μόνο του;






















Εδώ είναι μια πιο κοντινή άποψη του φαρσέρ. Με όλα τα άλλα άτομα σε πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό ο βαθμός της απάτης σαφώς αποδεικνύεται απλώς και μόνο από αυτή την εικόνα. Εδώ είναι και πάλι σε ακόμα πιό κοντινή άποψη:






































Κανείς δεν μπορεί να βγάλει νόημα για το πώς θα μπορούσε να επιτραπεί η άδεια σε αυτό το περιβάλλον, εάν αυτό ήταν μια πραγματική περίπτωση μιας τέτοιας θανάσιμης, μεταδοτικής ασθένειας. Αφού είδαμε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος, με την παρουσία του,αλλοιώνει απόλυτα την όλη εικόνα, ποίος πιστεύει ότι αυτή η επιδημία είναι πραγματική;

Κι άλλο άτομο εκτεθειμένο χωρίς στολη;;;;;;;;;;;;;;

















































Ο πράκτορας φαρσέρ παρακολουθεί τώρα το τράβηγμα ενός πορτοκαλιού καλλύματος από τους συνεργάτες. Αυτό συνέβει αφότου λήφθηκε ο ψεύτο- ασθενής στο αεροπλάνο. Ο ψεύτο-ασθενής διακρίνεται ντυμένος στα κίτρινα.
























Κατόπιν, επίσης, υπάρχει το ασθενοφόρο μαιμού. Επίσης, εκπροσωπείται από έναν συντονιστή φαρσέρ, πιθανώς το ίδιο άτομο, που επισημαίνεται από το βέλος, και δεν φοράει κανένα προστατευτικό εξοπλισμό. Το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι είναι κατάλληλοι-και άλλοι ακατάλληλοι για να πάρουν προληπτικά μέτρα δεν στέκει με καμία ιατρική έννοια. Η μόνη εξήγηση είναι ότι αυτό όλο είνα οργανωμένο και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία μεταδοτική ασθένεια για να αντιμετωπιστεί.























ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ!!! Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ





Την Παρασκευή 25, Σεπτεμβρίου του 2014, ο θείος μου Τόμας Ντάνκαν πήγε στο Πρεσβυτεριανό νοσοκομείο υγείας στο Ντάλλας του Τέξας. Είχε υψηλό πυρετό και πόνους στο στομάχι. Είπε στην νοσοκόμα που ήταν πρόσφατα στη Λιβερία. 

Ηταν ένας άνθρωπος χωρίς ασφάλιση υγείας και σε καμία περίπτωση δεν είχε μέσο να πληρώσει για τη θεραπεία, οπότε μέσα σε λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος με ορισμένα αντιβιοτικά και Τυλενόλ.

Δύο ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Δύο ημέρες μετά από αυτό, τελικά διαγνώστηκε με Έμπολα. Οκτώ ημέρες αργότερα, πέθανε μόνος σε ένα δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Τώρα, το Ντάλας υποφέρει. Η χώρα μας ανησυχεί. Σε μεγάλο βαθμό. Σχετικά με την έλλειψη απαντήσεων και διαφάνειας που προέρχεται από ένα νοσοκομείο του οποίου η άγνοια, η ανικανότητα και η απρέπεια δεν έχει ακόμη εξηγηθεί. 

Το γράφω αυτό εξ ονόματος της οικογένειας μου, γιατί θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το τι συνέβη και να εξασφαλίσουμε ότι ο Τόμας Ντάνκαν δεν πέθανε άδικα. 

Εδώ λοιπόν είναι η αλήθεια για τον θείο μου και η μάχη του με τον ιό Έμπολα.

Ο Τόμας Ντάνκαν ήταν προσεκτικός. Μεταξύ των πιο επιθετικών λαθών στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της ασθένειας του θείου μου είναι οι κατηγορίες ότι εκτέθηκε σε Έμπολα - πράγμα που δεν ισχύει. Ο Τόμας έζησε κατά τρόπο προσεκτικό, δεδομένου ότι γνώριζε τους κινδύνους που υπάρχουν στη Λιβερία σχετικά με αυτό το ξέσπασμα. Είχε περιορισμένες επισκέψεις στο σπίτι του, και ο ίδιος δεν μοιράστηκε ποτέ με άλλους φλυτζάνια ή σκεύη φαγητού.

Και ενώ οι ιστορίες του θείου μου να βοηθήσει μια έγκυο γυναίκα με Έμπολα ακούγονται θαρραλέες, ο Τόμας Ντάνκαν μου είπε προσωπικά ότι ποτέ δεν συνέβη. Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Αφρικανοί της Δύσης πρόσεχαν για να  αποφύγουν τον Έμπολα, έτσι και αυτό ήταν μέρος της καθημερινής ζωής του θείου μου.

Και αυτό μπορώ να σας το πω με 100 τοις εκατό βεβαιότητα: Ο Τόμας Ντάνκαν δεν θα είχε ποτέ εκτεθει εν γνώσει του σε κανέναν με αυτή την ασθένεια.

Ο Τόμας Ντάνκαν ήταν το θύμα ενός χρεοκοπημένου συστήματος. Το μεγαλύτερο αναπάντητο ερώτημα για το θάνατο του θείου μου είναι γιατί το νοσοκομείο θα έστελνε κατ' οίκον έναν ασθενή με 40 πυρετό και με πόνους στο στομάχι, που είχε πρόσφατα στη Λιβερία - και αυτός τους είπε ότι μόλις επέστρεψε από τη Λιβερία ακριβώς, λόγω της απειλής του Έμπολα.

Κάποιοι εικάζουν ότι αυτό ήταν μια αποτυχία των εσωτερικών συστημάτων επικοινωνιών. Άλλοι εικάζουν ότι τα αντιβιοτικά και το τυλενόλ είναι το τυπικό πρωτόκολλο για έναν ασθενή χωρίς ασφάλιση.

Το νοσοκομείο δεν μιλάει. Μέχρι τότε, όλοι μας μείναμε με την απορία. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το σφάλμα τους επηρεάζει το σύνολο της κοινωνίας. Η κακή κρίση ή η λάθος εκτίμηση τους - έστειλε το θείο μου πίσω στην κοινότητα τις ημέρες με μια ιδιαίτερα μεταδοτική περίπτωση του ιού Έμπολα. 

Και τώρα, οι αξιωματούχοι υποπτεύονται ότι η παραβίαση του πρωτοκόλλου από το νοσοκομείο είναι αρμόδια για μια νέα υπόθεση Έμπολα, και ότι όλοι οι εργαζόμενοι της υγειονομικής περίθαλψης που νοιάζονται για το θείο μου, θα μπορούσαν δυνητικά να εκτεθούν.

Το σφάλμα τους έθεσε τους τροχούς σε κίνηση για το θάνατο του θείου μου και τις πρόσθετες περιπτώσεις Έμπολα, και η άγνοια, η ανικανότητα και ή απρέπεια τους έχει δημιουργήσει μια απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας.

Ο Τόμας Ντάνκαν θα μπορούσε να έχει σωθεί. Τελικά, το πιο δύσκολο για μας - είναι η μητέρα τουΤόμας, τα παιδιά του και εκείνοι που βρίσκονται πλησιέστερα προς αυτόν - να αποδεχθούν το γεγονός ότι ο αγαπημένος μας θα μπορούσε να έχει σωθεί. 

Από την κακότεχνη απελευθέρωσή του από την εντατικη, καθυστέρησαν τους ελέγχους και καθυστέρησαν τη θεραπεία και την άρνηση των πειραματικών φαρμάκων που είναι διαθέσιμα σε κάθε άλλη περίπτωση Έμπολα που αντιμετωπίζεται στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να προκαλέσει το θάνατο του σε κάθε περίπτωση.

Όταν ο θείος μου εισήχθη για πρώτη φορά, το νοσοκομείο μας είπε ότι μια εξέταση Έμπολα θα διαρκούσε τρεις έως επτά ημέρες. Ως εκ θαύματος, ο αναπληρωτής οποίος φοβόταν ότι έχει Έμπολα μόλις την περασμένη εβδομάδα εξετάστηκε και είχε αποτελέσματα μέσα σε 24 ώρες.

Το γεγονός είναι, ότι εννέα ημέρες που πέρασαν ανάμεσα από την πρώτη επίσκεψη του θείος μου στο νοσοκομείο ζήτησαν τη συγκατάθεσή μας για να του χορηγήσουν ένα πειραματικό φάρμακο - αλλά παρά το αίτημα του νοσοκομείου δεν ήταν ποτέ σε θέση να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα φάρμακα για το θείο μου.

Για την οικογένειά μας, το πιο ταπεινωτική μέρος αυτής της δοκιμασίας ήταν η μεταχείριση που λάβαμε από το νοσοκομείο. Για 10 ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο, όχι μόνο αρνήθηκαν να μας βοηθήσουν να επικοινωνήσουμε με τον Τόμας, αλλά ενήργησαν επίσης ως εμπόδιο. Την ημέρα που πέθανε ο Τόμας Ντάνκαν, μάθαμε την είδηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και οχι από τους γιατρούς του.

Με τον καιρό, μπορούμε να μάθουμε γιατί η αρχική επίσκεψη του θείου μου στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε με τέτοια ανικανότητα και αναισθησία. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, η οικογένειά μας θα αγωνιστεί για τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και απαντήσεις, για το θείο μου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger