Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΟΛΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Αστυνομικοί από την Νέα Υόρκη εστάλησαν για να σηματοδοτήσουν την πολυκατοικία του Δρ Κράιγκ Σπένσερ στο Χάρλεμ όπου βρέθηκε υποτίθεται θετικός στον ιό Εμπολα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Οκτωβρίου 2014


Εδώ είναι το σπίτι του γιατρού στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.


546 West 147th οδό NY NY σπίτι του Έμπολα γιατρό
Ο απατεώνας Δρ Σπένσερ, είναι δήθεν το πρώτο επιβεβαιωμένο πρόσωπο στην πόλη όπου επιβεβαιώνεται ότι έχει τη μολυσματική ασθένεια. 

Μετά το πέρας της αποστολής τους στην κατοικία όπου έμενε ο γιατρός - οι αξιωματικοί, αφαίρεσαν τα προστατευτικά τους γάντια, τις μάσκες και την ταινία σήμανσης και τα πέταξαν σε ένα δημόσιο κάδο απορριμμάτων στο δρόμο.


Αν και δεν είναι σαφές αν οι δύο αξιωματικοί ήταν μέσα στο διαμέρισμα του Δρ Σπένσερ, το περιστατικό έχει αφήσει με την απορία πολλούς ανθρώπους που ρωτούν αν ο εξοπλισμός των αστυνομικών θα έπρεπε να έχει διατεθεί σε μια σακούλα βιολογικού κινδύνου - έστω και για προληπτικούς λόγους.


Μετά τις σχετικές απάτες με τα υποτιθέμενα κρούσματα και θύματα του ιού Εμπολα, αποκαλύπτεται ακόμη μια απάτη με εναν υποψήφιο ηθοποιό να παίζει το ρόλο του μολυσμένου με τον ιό.

Ο Δρ Σπένσερ, λατρεύει κι αυτός το πράσινο χρώμα όπως θα διαπιστώσετε και σε άλλες φωτό.



Ο γιατρός ο οποίος ενω ήξερε πολύ καλά τις συνθήκες υγιεινής, έκανε αντ αυτού ότι έκαναν και οι νοσοκόμες: έτρεξε σε όλο τον πλανήτη και εξάπλωσε τα μικρόβια! Απερίσκεπτα και απρόσεκτα.




Αυτός ο παράφρων γιατρός πήρε το τραίνο Α από το Harlem μεταβαίνοντας στο τραίνο Λ.

Ο Δρ Σπένσερ ήταν μέρος μιας αποστολής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα υποτίθεται για να βοηθήσει να σταματήσει την πανδημία του ιού Έμπολα στην Αφρική, και θα πρέπει να επαινεθεί για τις προσπάθειες αυτές. 

Ωστόσο, εκτός και αν το νέο όνομα της οργάνωσης είναι «Καραντίνα Χωρίς Σύνορα,« άνθρωποι σαν τον Δρ Σπένσερ πρέπει να είναι αυστηρά εκπαιδευμένοι για τον ορισμό της «αυτο-απομόνωσης." 

Αυτή η καραντίνα λογικά δεν έπρεπε να περιλαμβάνει μια νύχτα στην πόλη στα μπαράκια και παιχνίδι μπόουλινγκ. 

Τι παράλογα λάθη είναι αυτά που συμβαίνουν με αυτούς τους ανθρώπους που επιστρέφουν απο μολυσμένα έθνη με τον ιόΈμπολα- και στη συνέχεια τριγυρίζουν μέσα σε μεγαλουπόλεις, εκθέτοντας πιθανώς τους άλλους με Έμπολα;

Μια λογική απάντηση υπάρχει, και αυτή είναι ότι τα θύματα που γνωρίζουμε ως τωρα από τον ιό Εμπολα απλά δεν υπάρχουν.

Τώρα η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει ακόμη μια απόδειξη ότι κανείς δεν έχει πεθάνει από Εμπολα στην Αμερική.

Φαίνεται πως οι Σιωνιστές για ακόμη μια φορά δεν κατάφεραν να προγραμματίσουν το σκηνικό όπως αυτοί θα ήθελαν. Ενα αποδεικτικό στοιχείο που βγάζει μάτια ξεσκέπασε την απάτη τους.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger