Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΥΠΟΠΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ Η ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΟΡΗ

Μια καταβόθρα 20 με 30 μέτρα σε μέγεθος εμφανίστηκε κοντά σε ένα ορυχείο στα Ουράλια Ορη στην περιοχή Περμ της Ρωσίας. Ενώ η εταιρεία λέει ότι η ανάπτυξη της δεν έχει καμία περαιτέρω απειλή, οι ντόπιοι φοβούνται οτι ολόκληρη η πόλη θα μπορούσε να καταπωθεί από αυτή.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Νοεμβρίου 2014



Η καταβόθρα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τους εργαζομένους στο 2 ορυχείο στις 18 Νοεμβρίου, τέσσερεις ημέρες μετά αφότου ένας παράξενος πορτοκαλί κεραυνός άστραψε στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας.  

Οι κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν το φαινόμενο στον ουρανό, ενώ τόσο οι επιστήμονες, όσο και τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να δώσουν μία εξήγηση του τι συνέβη.

Ο μαύρος ουρανός της πόλης Ρετζ (Rezh) έγινε πορτοκαλί για περίπου δέκα δευτερόλεπτα το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου.

Πριν εμφανιστεί η γιγαντιαία τρύπα κοντά στην πόλη της Solikamsk, η εταιρεία, η οποία είναι ο μεγαλύτερος ανθρακωρύχος ποτάσας της Ρωσίας, εκκένωσε το ορυχείο 2 , λόγω της εισροής αλμυρού νερού. Οι εργασίες στο χώρο έχουν σταματήσει, και το επίπεδο των υπόγειων υδάτων είναι υπό παρακολούθηση.

Οι ντόπιοι φοβούνται ότι η τρύπα θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να καταπιεί τα σπίτια τους, τα οποία είναι περίπου 2 χιλιόμετρα από την καταβόθρα. Οι περιφερειακές αρχές λένε ότι η καταβόθρα θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά θα εξακολουθεί να είναι χωρίς κίνδυνο για τους ανθρώπους.

Μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση το ενα περιστατικό με το άλλο;

Τα περιέργα αυτά γεγονότα συνέβησαν ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την ομιλία του Αντιχρίστου στους G19 στις 11 Νοεμβρίου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger