Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ - CHIP RFID {ΒΙΝΤΕΟ}

Ο καιρός είναι πολύ κοντά για να ζήσουμε τις προφητείες της Αποκάλυψης που σχετίζονται με τον αριθμό του θηρίου.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Νοεμβρίου 2014



Η Αθέατη γνώση σας ενημερώνει καθημερινά για την πορεία του ψηφιακού νομίσματος και πως θα αρχίσει δειλά δειλά να μπαίνει στις ζωές μας από το 2015 σε συνδυασμό με το τσιπάκι και την εμφύτευση του αριθμού του θηρίου στο σώμα μας.

Μετά το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin η κάποιο άλλο τοπικό ψηφιακό νόμισμα για κάθε χώρα, πράγμα που θα το δούμε και στη Ελλάδα, θα ακολουθήσει σχετικά σύντομα το τσιπάρισμα του ψηφιακού νομίσματος μέσα στο χέρι μας.

Αν όλα αυτά φαίνονται απίστευτα, διαβάστε το άρθρο μας για να σας φύγει κάθε απορία.

Ένας επιχειρηματίας Bitcoin και «βιοχάκερ« είναι ενθουσιασμένος επειδή βρήκε ένα απίθανο μέρος για να αποθηκεύσει το ψηφιακό νόμισμα - κάτω από το δέρμα του.

Ο Martijn Wismeijer, επίσης γνωστός και ως «ο κ Bitcoin», είχε δύο μάρκες NFC (επικοινωνίας κοντινού πεδίου) που εγχύθηκαν στο πίσω μέρος των χεριών του, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την biohacking Permanent Beta την περασμένη εβδομάδα. 

Ο Wismeijer δήλωσε ότι έχει πειραματιστεί μέχρι στιγμής με την αποθήκευση του litecoin, darkcoin, Dogecoin και Bitcoin σε μικροσκοπικές συσκευές, οι οποίες μπορεί να χωρέσουν μέχρι και 888 bytes δεδομένων η κάθε μία.

Τόνισε επίσης, ότι τα τσιπ είναι μια βιώσιμη, φευγαλέα επιλογή αποθήκευσης για τους χρήστες που είναι ντροπαλοί με την κάμερα:

"Αν είστε λίγο πιο διακριτικοί με το εμφύτευμα σας, κανείς δεν θα μάθει ποτέ ότι υπάρχει εκεί.  Προφανώς οι μάρκες δεν εμφανίζονται σε ένα πλήρους σώματος σαρωτή στα αεροδρόμια ... ενα στύλ εντελώς μυστικού πράκτορα, που είναι διαθέσιμο για τους καταναλωτές παντού. "

Η αποθήκευση του νομίσματος μέσα στο σώμα του, είναι απλά άλλο ένα πείραμα για τον Wismeijer, έστω και ακραίο. Το DangerousThings, η ιστοσελίδα που πωλεί την συσκευή 99 δολάρια , προειδοποιεί ότι δεν έχει ακόμη καθοριστεί για χρήση σε ανθρώπους.

Σχετικά με το εμφύτευμα

Το ίδιο το εμφύτευμα είναι μια μικροσκοπική 2x12mm γυάλινη κάψουλα σε μέγεθος που περιέχει μια ετικέτα ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) -  ένας έξυπνος, προγραμματίσημος γραμμωτός κώδικας (barcode) που συνδέεται ιστορικά με τον εντοπισμό κατοικίδιω ζώων και προϊόντων λιανικής.

Όπως το μικροτσίπ ενός κατοικίδιου ζώου, η ετικέτα του Wismeijer είναι βιοσυμβατή και δεν χρειάζεται μπαταρία. Αντ 'αυτού, λαμβάνει τροφοδοσία και δεδομένα από συζευγμένες συσκευές (smartphones, ταμπλέτες) μέσω της κεραίας του NFC.

«[Δεν υπάρχει] και δεν απαιτείται φόρτιση, δεν γίνεται χρήση τοξικών μπαταριών μέσα. Το τσιπ μπορεί να διαρκέσει μια ζωή," δήλωσε ο Wismeijer.

Δείτε το βίντεο





atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger